babymom2026_ Ben burdaki tavsiyeler üzerine gitmiştim. Ebe okulundan eşimle beraber de mezun olduk eşim doğuma girsin diye. Anlattıkları vaat ettikleri hiçbir şeyi yerine getirmediler. Benim gittiğim gece senenin en yoğun gecesiymiş güya.. o bahaneyle eşimi içeri almadılar annem de yok. Açıkçası başka kimsem yoktu. Kayınvalidem doğumuma girmek zorunda kaldı. Açılmam olduğu halde yoğunluk var diye doğumu hızlandırıp beni göndermek için yatarken serum takıyoruz diyip bilgilendirmeyip suni taktılar. İstemediğimi belirttiğimde başka yere gitseydin burda böyle dediler. Odalar pis. Yataklarda yastık yok. Odamda tuvalet yoktu yan odanınkini kullanmak zorunda kaldım yan oda da rahatsız oluyor bu durumdan benimde kanamam var suyum bi yandan akıyo kaynanam yaşlı peşimden gelemiyo. Tamamıyla rezillikti. Nst takan kan alan vs tüm çalışanlar acemi .. hepsi sürekli değişiyormuş zaten. Beni sancım olurken hareket etmeme izin verseler 18 saat suni sancı çekmek zorunda kalmazdım. Tam 5 saat acemiler nstye bağlı yatırdılar saçlarımı yoldum yüzünü çizdim ağrıdan. Sonra bilgili bi doktor geldi hepsini azarladı bu ne hal neden bu kadın yatıyo diye hemen nst yi çıkarttırdı yürü dedi. Kendi çıkarlarına göre hareket ediyorlar asla hastanın ne yaşadığını düşünen yok.Doğum anında karnıma bastırdı iki tane ebe çünkü suyum bitmiş bunların yüzüne, bebeğimin kafası huni şeklinde uzadı. Doğumumda doktor vardı tek o iyiydi 2 kere gördüm 1 dakika bile sürmedi ilgisi hızlı hızlı anlatıp gitti. Dikiş olayıda facia. Aceminin biri doğumdan sonra tam 1 saat dikişle uğraştı beni mahvetti hepsini hissettim. Sonra sizi o kattan taburcu etmeden kanamanızı kontrol ediyolar bakarlarken seni eksik dikmiş kim diktiyse diyip uyuşturmadan 6 dikiş attılar. Bağırmaktan tüm gün sesim kesildi gücüm kalmadı. Ne yaşadığıma hala inanamıyorum. Her yere dilekçe verdik başhekime kadar şikayet ettik. Bişi çıkmicak ama yaptık. Kısacası gitmeyin. Bebeğim şuan sarılıktan yatıyor moralsizlik halsizlik uykusuzluk derken besleyemedim yavrumu. Belki daha iyi şartlarda doğum yapsaydık böyle olmazdı dedim içinden. Çok pişmanım çok. Keşke gitmeseydim…özelde takipliydim ama ümraniyeyi çok övmüşlerdi ikisini beraber götürüyodum böyle olcağını bilsem doğumumu kesinlikle özelde yapardım.