ppmerlina Evet kızlarr 26.haftadan herkese selamun aleyküm 👋🏼 25-26-27 haftalık hamişlerimiz durumlarınız nasıl 🥰 Hazırlıklar ne durumda? İyi misiniz 😇
cakirbebek ppmerlina iyiyiz şükür nasil uyku bastırdı kızımda azcık uyudu şansa 😂25+6 haftayim hazırlıkları 1 aydir durdurdum. Ama bu ay yıkama ütüleme yapicam İnsallah😂
MadameTussauds ppmerlina 25,26,27 yazdigin icin durum güncellemesi yapmiyorum beni disladin ben daha 23 haftaligim sjjsjsjsj 🤣🤣🥹
cakirbebek ppmerlina zaten kizimdan unisex olanlari ayırmıştım kalanlari liste yapip direk aldim gecen ay benim eksiklerim kaldi sadece ıvır zivirlar onun harici bebisin kıyafetler tam sayılır şükür 😊
MadameTussauds ppmerlina Burdayim kiz ben sürekli yorum yapiyorum postlara gir bak profilime asil sen yoggsunnnn 😂😂
ppmerlina kimchikimdi bir sabah uyancaz ve o malum bildirim “kızlar ben de doğurdum” fjdkdk Doğurduğun günü bekliyorum aşkoo
kimchikimdi ppmerlina Ay hadiii inşAllah yarından itibaren egzersizlere baslicam doğsun yeter artik😂😂
ppmerlina cakirbebek şükürr Ben de daha erken diye 3-5 parça bir şey almıştım sadece, nasipse eylül ve ekimde tamamlıcaz artık 🌹