Akşam yemek yedik bulaşıkları makineye attım mutfağı temizledim(önceki gün evi temizlemiştim doğum yaklaştı diye) saat 8 gibi otururken bir anda sadece karnıma girip çıkan ağrı oldu sanki karnımda kaslar sıkışıyor gibi 10 dakikada bir hafifti ishalden diye aldırış etmedim yarım saat durdum baktım geçmiyor annemi aradım gelmesi için duşa girdim çıktım saat 10 buçukta doktorumu arayıp hastaneye gittik nst bağlandım düzensiz ve hafif sancı çıktı 1 cm açılma var bebek hareketsiz tatlı yiyip 2 saat sonra gel dedi doktor. Eve geldik yemek yedim tatlı yedim ve sancılar 5 dakikada 1 ve biraz daha ağrılıydı ama öyle öldüm dirildim diyemem egzersiz yaptım evde yürüdüm tekrar gittim tekrar nst bağlandı ama ebe hanım sancılar düzensiz büyük ihtimal doktor eve gönderir dedi ama ben bu sancılarlar evde ne yapıcam diye düşünüyordum ki o sırada bi anda sancılar arttı ve suyum geldi 🤦🏻♀️ doktorum geldi iğne yaptı ağrı kesici olduğunu söyledi sancılarım azaldı gerçtekten alttan muane yapıldı 6 cm açılmam vardı ama bebeğimin kalp atışları ve hareketi yavaşladığı için acil doğuma alındım alttan kesi atıldı ve saat 01:57 de tam 39+0 da miniğim doğdu herşey bi anda oldu cidden çok ağrı çekmedim çok şükür 🙏 dikişlerde hissedilmiyor zaten uyuşturuyorlar tabi doğum sonrası dikişlerim iyileşme süreci biraz ağrılı bugün 11. Günüm hala sızlıyor oturup kalkarken ama buna da şükür diyorum rabbim herkese hızlı ve ağrısız doğum nasip etsin 🙏