Seymalp Arkadaşlar 15 haftalık hamıleyım ıkı gecedır uyku uyuyamıyorum ellerım uyusuyor agrıyla uyanıyorum doktor magnezyum ılacı verdı ıns fayda eder. benım gbı uykudan agrı ve karıncalanmayla uyanan varmı
Yavrukusum Seymalp doktorum nörolojiye yönlendirdi çünkü benim çok hissis oluyor bardak dahi tutamıyorum
NurdanHakan Seymalp bendede oluyordu ara ara oluyorda uyuşma hissi ve sanki şişmiş gibi Hissettiğimde oluyor ve dokunamıyo bazen ellerimi hissetmediğim oluyor doktor evet magnezyum takviyesine başladı bakalım henüz yeni başladım bende sanki seyrelme oldu gibi
pamuksekerinannesi Seymalp Görümcem de olmuştu ama sanırım 6.aydan sonra olmuştu karpel tünel sendromu.. Atel takılması gerekiyor Eğer uyuşma geçmezse duruma göre yönlendiriyorlar.. Ama senin ki değil demek ki doktor yoksa yönlendirirdi..
Seymalp Yavrukusum doktorum bende cok erken başladıgını soyledı demekkı haklıymıs acaba gecermı o kdr uyksuz kalıyorumki😔
Seymalp Yavrukusum şuanlık sadece gecelerı oldugu ıcın agrı ve uyusma magnezyum ılacı verdı ıns gecer
Yavrukusum Seymalp hiç bilmiyorum ama bende bu konudan dolayı rahatsizim eşimde korkuyor nöroloji yanlış.ilac verir sabr et az kaldı.doguma diye bilmiyorum ne yapacağımı
Seymalp Yavrukusum evet canım senın yıne az kalmıs bıraz daha sabır Allah yardımcımız olsun cok zor bı durum
Yavrukusum Tgbaydn maden suyu değilde ben gün içerisinde yarim kilo süt tuketiyorum ve ayran yoğurtsuz yemek yemem maden suyu iyi gelir mi ki??
Tgbaydn Yavrukusum herkesin ki farklı olabilir canım bilmiyorumki bana çok iyi geliyor maden suyu. Ek olarak magnezyumda verdi doktor 19.haftadan beri ağrı çekiyordum hafifledi yani bunlarla
Seymalp pamuksekerinannesi evet bana sadece cok erken oldugunu soyledı ve magnezyum ılacı verdı inş duzelır uyku uyuyamıyorum uykuya daldıgım gbı uyusma ve agrı parmaklarımda zor bı durum
pamuksekerinannesi Seymalp İnşallah geçer cnm.. Ama aynen ilerleyen haftalarda olursa karpel tünel den şüpheleniyormuş galiba.. Uyurken elini başının altında olmamasına dikkat et cnm acil şifalar diliyorum 🙏🤗
NurdanHakan Seymalp cok panik yapmayın Bazı eksikliklerden olabiliyor destekleyici vitaminlerle insallah iyi olur