minikari efnanhiraa kendini strese sokmamaya çalış canım biliyorum el de değil her süreç ayrı zor ama bence tadını çıkar bu durumun mide bulantısı kusma da çok zor 🥹
efnanhiraa minikari öyle ilk gebeligimde de yoktu ama o gelismemisti sağlıksızdi aklıma o geliyor onda hiç kalp atışı görmedim düşük yaptım bunda 5+5 de gördük kalp atışını şükür de işte aklıma o geliyor ondan aslında neden yok aynisimi bir sorun mu var
minikari efnanhiraa anladım canım çok haklısın tabiki endişende ama herkeste aynı olmuyor kuzenim kız bebişe hamileydi ne bel ağrısı oldu ne kaşık ne mide bulantısı ne kusması oldu hiç hamile bile değil gibiydi ve dogumuda kolay oldu maşallah 🥰 inşallah şeninde öyledir Rabbim herkese kolaylıkla nasip etsin
melsaanne efnanhiraa ilk hamileliğimde 7. Haftaya girdik bi anda felaket bi şekilde başladı doğuma kadar sürdü. İkinci hamileliğimi daha öğrenmeden kusmaya başladım öyle anladım zaten hamile olduğumu da 4. Haftada başladı yani şuan 33+5 iz hâlâ bulantı ilacı kullanmama rağmen nerdeyse her gün kusuyorum :(
Seyda-06 efnanhiraa allah yardımcın olsun ilk haftalar vitaminini düzenli kullanmaya çalış kusmalar olsada vitaminler destekler
Seyda-06 efnanhiraa bana folik asit yerine imom omegasını vermişti kusmalardan sonra vitamin ve kan değerlerim de eksiklek olmasın diye devlet karşılamıyor ama para ile almıştım
Meli21 efnanhiraa adetimden 2-3 gün önce basladi ve baya sürdü, 9. haftada bitden kesildi cok sasirdm ve 14. hafta itibaren yine basladi ara sira birden geluyor hahahah. 1. hamileligimde hic yokdu, bu 2. cok farkli mafetti hahahah
Miniboy efnanhiraa 37 haftadan bildiriyorum o hiç geçmiyor😀 sürekli bişey mi oldu telaşı. Çözümü sürekli bişeyle meşgul olmak 😀