zynrn Goncaa420 hayırlı olsun keşke benim doktorda 36 da alsa gerçekten ikiz gebelik çok zor yuruyemiyorum artık bile
Goncaa420 zynrn çok zor gerçektenn Sizde sağlıkla alırsınız kucağınıza inşallah 🙏 Bebeklerin kilosu nasıl acaba benimkiler düşük gibi geliyor bana
Baklavaseverim Gizmmis yüksek ihtimalle vurmuşlardır da sağ sol kalçadan vuruluyor ve biraz da yakıyor bir de 3 değil 4 doz vuruyorlar aşkım 🤣🤣
Gizmmis Baklavaseverim yok henüz vurmadılar doktor o bizim kurşunumuz doğum başlıyor durum kritik dediğimiz zaman kullanmamız lazım dedi şuanda idare ederiz ilaçlarla diye yapmadı
zynrn Goncaa420 33 haftalıkken baktı biri 2200 diğeri 2100 dedi şuan 2 buçuk olmuşlardır diye düşünüyorum bugün kontrolüm var bakalım ne diyecek
Baklavaseverim Gizmmis iyi yaptı ciğer geliştirici son hafta vuruluyor artık doğum olacak dediklerinde zaten 1 hafta sonra sanırım etkisi geçiyormuş öyle bir şeyler demişti doktorumuz
zynrn imcakir yok canım gidemedim doktorum öğleden sonra orda değilmiş bende merak ediyorum baya 😀 35+2 olduk ama sanki 40 haftadayim resmen Sürünüyorum ya yok boyle bir ağrı ve zorlanma senin nasıl geçiyor
imcakir zynrn bende 35+4 Yıkılmadım ama ayakta sürünüyorum😂😂😂😂😂 cts kontrolüm var benimde bakalım İyice zorlamaya başladı, hiç bişey yapamıyorum ayakta fazla duramıyorum, fazla oturamıyorum Alt tarafta aşırı baskı oluyor Hareketler fena acıtıyor
Gizmmis Meryemdd size de geçmiş olsun 😌 ben en erken kaçıncı haftada yapılıyor etkisi ne kadar sürüyor onu çok merak ediyorum ama anladığım 24 den itibaren yapılıyor 😌 Rabbim evlatlarımızı zamanında sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🙏🏻
Baklavaseverim Gizmmis Evet en erken 24 hatta 23 de bile yapılanı duydum ne kadar doğru artık orasını bilemem de 🤷🏻♀️
zynrn imcakir bende oyleyim ayakta maksimum üç dk durabiliyorum belim kopuyor resmen ve karnım çok fazla aşağı inmiş gören herkes yarin doğuracak gibisin diyor 😀
S-nss Gizmmis bana 27. Haftada 1 gün arayla 2 şer doz toplam 4 doz vuruldu. 32. Haftada 2 doz tekrar vuruldu.
Gizmmis S-nss yanlış hatırlamıyorsam sizde ikiz bebek bekliyorsunuz ve serviksten dolayı yatış flan yapmıştınız minimum kaça düştü ne zamandan beri idare edebiliyorsunuz
S-nss Gizmmis hayır o kadar çok vurulabilen bir iğne değil max 3 kür uygulanır. O yüzden ciğer geliştirici vurulacak haftalar çok dikkatli seçilmesi lazım doktorunuz tarafından
Gizmmis S-nss evet doktorumla konuştuktan sonra bu konuda bilgi sahibi oldum . Doktorum saolsun kurşunumu boşa atamam önemli bir koz dikkatli olmamız gerekiyor dedi 🙏🏻
S-nss Gizmmis min 20 gördüm. Ben daha sonra da sancı çıktığı için hastanede yattım bu arada 1 hafta kadar. En son geçen perşembe 29 ölçtü doktor. Tabi bu süreçte hastane dışında evden dışarı çıkmıyorum günümün çoğunu yatarak geçiriyorum. Haftada 2 defa nst ye giriyorum. Şuan 33+5 haftalık olduk. İnşallah 36. Haftayı görebiliriz sağlıkla sıhhatle 🤲