ppmerlina songul11 bacak arasının net belli olmasına gerek yok ilk haftalarda zaten genellikle keseden tahmin yürütülür. Bacak arası gözükse ezelin kör annesi de söyler cinsiyeti 🤣
ppmerlina songul11 bak burda bacak arasını tam açmış zaten 4 boyutlu ultrason sanırsam Bacak arasında bir çıkıntı göremiyorum dümdüz görüyorum ben yani kız gibi düşünüyorum Altta arkadaşın dediği doğru evet eğer kesen top gibi yuvarlaksa kız derler ama eğri büğrüyse erkek derler
ayseekc61 sukranertugrul ilk hamileligimde kese yuvarlaktı oğlum oldu arkadasimin da kesesi fasulye seklindeydi kızı oldu
Fuunndaaa ppmerlina kese şekli iki haftada değişti benim başta fasulye şeklindeydi bariz sonra yuvarlak oldu keseden tahmin çok gerçekti değil
ppmerlina songul11 şu an sanırım 11 haftalıksın 1 ay sonra 15 haftalık olacaksın, eğer pozisyon uygunsa %80-90 ihtimalle öğrenirsin. Ben 16 haftalıkken öğrenmiştim pozisyon net olmadığı halde
ppmerlina ru_a6 “doğru” veya “kesin” demedim, “öyle derler” dedim 🥰 benim keseme göre cinsiyet doğru çıktı, kimisinde tutar kimisinde tutmaz