8turuncu777 ebenin söylediklerini birebir söylüyorum şimdik
Kabuklu soğanı al yıka yumruğunla kır (bıçak yok) ufak tencereye koy 2.5 su bardağı ekle ovağa koy altını aç kaynamaya başladığı an hemen kapağını kapat içindeki antioksidan gitmesin (dedi) altını kıs 5 dk kaynasın sonra altını kapat soğusun biraz sonra sallamadan çok fazla hareket ettirmeden nazikçene bir bardağa aldığı kadar koy iç sabah olunca da diğer yarısını iç. Dedi tadı kötü değik sabaha kadar bekleyince kokusu oluyor o kötü. Şimdi incire geçiyorum ben inciri çok sevdim güzel bi sıkıntı yok onda 😅 su kaynat bir kuru inciri al kürdanla iki yukarı iki aşağı delik aç sonra bide bunların ortasına delik aç toplamda 5 delik sonra inciri bardağa koy üstüne sıcak suyu dök hemen bardağın üstünede çay tabağı yada başka bir şey kapat yani canım bunlar soğusun hafiften yatmadan önce içiceksin aynı şekilde içtikten sonra tekrar inciri yap sabaha hazır olsun 2 bardakta yap yani sabah akşam içmen gerek 10 gün boyunca zor gelebilir ama alışırsın bide kesinlik faydasını hissedersin bak ben her adetim de ilk iki gün yatıyorum ağrıdan kalkamam yani çok şükür hastanelik olmuyorum ama anladın sen ama bu sefer öyle değildi normal ayaktaydım arada bi ağrıdı böyle ama şiddetlenmedi bide adet olunca ilk günlerinde sıcak duş al güzelcene canım karnına tut rahim yumuşasın kaslar gevşesin pis kan iyice güzelcene çıksın ayaklarını da kesinlikle üşütmemen gerek bende dikkat ediyorum şimdi