0Berfin0 Haticesudde aslında 12. Hafta zaten kesin sonuç vermek için erken demişti doktorum sizinki sizi çok inandırmış ondan böyle bi durum yaşamışsınız. inşallah alışveriş yapmamıştınız
aksakallardan sırf bu yüzden şuan 14 haftadayiz hala doktorlara cinsiyet sormadım,15 haftada gideceğiz doktora o zaman daha kesin olur diye düşünüyorum,hatta cinsiyet söylense bile detaylı ultrasona kadar da emin olamiycam
Haticesudde aksakallardan Bencede aslında inanın en mantıklısı o. Hiç doktora tahminde bulunun bile demeyeceksin. Zaten haftan gelince doktor net olanı söylüyor. İşte insana o merak niye o kadar yükleniyor anlamadım.
dg48 Mavideniz26 vallahi neler okuyoruz görüyoruz burada benim en çok şaşırdığım olay erkek denilip kız çıkması daha absürd benim cinsiyet isteğim yok ama vatana millete hayırlı evlat olsun yeter çok erkek isteyen olan insanlar var bazıları ilalallah ediyor
Mavideniz26 dg48 herşeyden önce saglıklı olması tabikide en önemli şey gönül her ikisinden de istiyor allah herkese nasip etsin gönlündeki meyveden
Nazo77 Haticesudde Çok ileri bir zaman sandım olur başta öyle şeyler doğuma yakın olmamış iyiki hayırlı olsun😅
Haticesudde Nazo77 ya ne bileyim hem çin takvimi hem instagram tahmincileri hemde doktor öyle diyince el mecbur ister istemez inandım🙈 siz olsanız o fikre adapte olmaz mısınız 😅
anonim51 Meridaily bizde 15+2 günlükken gitmiştik kıza benzettim dedi bı ay sonra tekrar gelin dedi sanki erkek olacak gibi hissediyorum şuan 16+3 günlüğüz
Asklim anonim51 bana da 15 haftalıkken kız dedi bacak arasını gösterdi şu an 20 haftalık 2 hafta sonra detaylimız var bakalım orada ne çıkacak ben de ilk günden beri erkek hissediyordum doktor bacak arasını gösterince kız dedim ama burada o kadar yanılma var ki şu an tereddüt de kaldım
cakirbebek Haticesudde benimde 16 ya kadar kiz dedi doktor 16. Haftada erkek oldu su an 26. Haftadayim 😊
aylah61 Ozgeliz siz bana kız bebek demiştiniz bu hafta doktor bebeğin cinsiyetinin %90erkek olduğunu hatta organını gösterdi. Yanlış hesaplamamı oldu acaba