Haticesudde Merhaba öncelikle şunu söyleyeyim ben bu tarz durumlara hiiç inanmazdım ve başıma geldi hala da şoktayım. Özel klinik doktoruna takipliyim. 12.haftada bacak arasını net gördüğünden ve herhangi bir çıkıntı olmadığından kıza benzetmişti ama burada @Eymenkuzusu ve @Ebru_ebru attığım ultrason fotoğraflarına erkek yorumu yapmışlardı. @Ozgeliz de erkek diye hesapladı. Hatta geçen kendisine yazdım benimkini doğru hesapladığınıza emin misiniz doktor kıza benzetti diye ☺️ Ben instagramdaki iki cinsiyet sayfasına da tahminde bulundurmuştum ikiside kız demişti ama şoktayım 16.haftada doktor erkek olduğunu söyledi. @Elamomy de sordum o da 16.hafta fotoğrafına erkek dedi. Umarım tekrar değişiklik yaşanmaz hâlâ inanamıyorum benim de gördüğüm o boş bacak arası nasıl doldu
erikarpuz Haticesudde aynısını yaşadım 12de kız demişti perinatolog baya emindi ama ben de erkek hissediyordum tam 15+5de erkek olduğunu öğrendim daha değişmez benim değişmemişti 12. haftada yanılma payı çok yüksek ben güvenmemiştim zaten
bebeklerimveben3 Haticesudde 12.hafta cinsiyet belirlemek için çok erken bir hafta. Neyine bu kadar şaşırdınız anlamadım. 12. Haftada cinsiyet tahmin edilebilir mi? Evet edilebilir. Ama net birşey söylemez hiçbir doktor.Cunku tam olarak organı belli değildir. Kesin olarak 16. Haftada belli olur. Gostermezse detaylı ultrasonda tam kesin belli olur.
Ozgeliz Haticesudde Evet Erkek diye hesaplamıştım 💙 Siz de doktor kıza benzetti demiştiniz. Sonuç doğru hesabım 🧿 Sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏🏻🙏🏻
Yademm erikarpuz yaa Banada 12 de kız dedı baya gösterdi bacak arasını bende hep erkek hissediyorum dedim ama kesin olmaz mı acaba o zaman
Satii 15 haftada bana kız dediler 16 kesin erkek diyip bacak arası pipi göstericiler 17. Özel hastane kız dddi kesinlikle dedi detaylı ve harici 4 doktor kız dedi dha da değişecegini sanmıyorum ama yine de hala doğana kadar aklımda takılmıyor değil😀
Haticesudde Satii hadi ya umarım böyle durumlarla karşılaşmayız zaten bidaha doktora gitmeden tekrar teyit etmeden inanmam
Satii Haticesudde evet evet harici 4 tecrübeli doktor baktı söyledi detaylı ultrason da kzı dedi buna kim erkek dedi diye hatta ben kız organından başka birşey göremiyorum diye ben 34 haftaya kadar da almadım hiç birşey aklımda yine de şüphe kaldı boş bacak aradı resmini bile verdiler ama çocuğum bize İnşalah süpriz yapmaz 😀😀dogım da ilk cinsiyetine bakacam hahaha
Haticesudde bebeklerimveben3 ne bileyim doktorun ilk yorumu, tahmini genelde değişkenlik göstermiyor yani mesela ilk çocuğumda 10.haftada yapılan tahmin değişmemişti. Bide hem özele gidince hem doktorun iyi isim yapmış bir olunca böyle durumlara ihtimal vermiyorsun. Ne söylenirse ona inanıp ister istemez o fikre adapte oluyorsun
Kkkbbbrrraaa Ozgeliz merhaba rca etsem bana da bakabilir misiniz Ben 07.01.1992 Eşim 15.09.1989 Sat 11 Haziran 2025 Şuan 11+5 deyim
dg48 Ozgeliz beni de hesapladınız erkek çıktı 13. Haftada doktor kıza benzetti acaba yanlış mı hesaplattım diye düşünüyorum ben
Zarifee Ozgeliz Özge hanım ilişki tarihi sonucu değiştiriyormu benim süpriz bebek oldugu için bilemiyorum da
myangelson Haticesudde zaten o haftalarda benzetiyorlar ki size de kesin konuşulmamış. İlk hamileliğimde doktor 12. Haftada tahmin etti kesin değil dedi 16 da kesin cinsiyet söyledi. Siz kesin olarak bakmışsınız sanırım, yani çok da sasirilacak bir durum değil 😄
ppmerlina Haticesudde neden böyle şeylere inanmıyorsunuz ki kız- erkek zannedilip doğumda tam tersi olduğunu görenleri duydum, biliyorum 😄
Oluyorumanlsana Haticesudde canım 13. Haftada kıza benziyor dedi 26 . haftada kesin kız dedi %99 yani emindim pembe zıbın falan da almıştım geçen kontrole gittim 22+6 da doktorum cinsiyeti biliyor musun dedi evet dedim kız hayır bak pipisi orda babası falan dedi şok oldum bende yani değişebiliyor 😂😂😂
bebeklerimveben3 Oluyorumanlsana detaylı ultrason yaptırmadınız mı? Detaylı ultrasonda iç üreme organları da gözüküyor. Nasıl farkedilmesi?🤔
ppmerlina Herseydenbiktim hashhshs bak yaa oluyo iştee Bizim bi tanıdıkta da aynısı olmuş erkek bilmişler kız çıkmış doktor bile şok olmuş
Herseydenbiktim ppmerlina Eşim artik doktora sora sora en sonunda ‘al bak iste erkek’ demisti artık sormasın diye 😂
Meridaily Haticesudde ay benim de 12. Haftada bacak arası çok net bomboş ben de kız dıye inandırdım kendimiiii cuma kesinleşecek nasipse merak ettim şimdi 🤣
anonim51 Meridaily bizde 15+2 günlükken gitmiştik kıza benzettim dedi bı ay sonra tekrar gelin dedi sanki erkek olacak gibi hissediyorum şuan 16+3 günlüğüz