[silindi]  Kızlar çok darladım biliyorum ama az önce 3 test daha yaptım emin olmak için. Üstten aşağı awox, Nimo ve predictor. Predictor çok iyi dedi eczacı. Hepsinde de çıktı. Kan vermem lazım galiba artık? 🥹
nerm629_ [silindi] hayırlısı olsun canım inşallah vardır kan ver sonucunu bizimlede paylaş adet günün ne zmandj
[silindi] Nur8893 bugün gidemesemde yarın vercem artık🥹 bunca çizgi test yalan olamaz diye düşünüyorum.
Nur8893 [silindi] Bence Olmqz canım en güvenilir testle de yapmışsın İnşallah kan verince de güzel sonuç alırsın 😍darısı başımıza 🤲🏼
nerm629_ [silindi] acilde versen migde bulantım var dee bide kasık ağrım var dee kan değerimi bakarmisiniz dee bende dün verdim canim sabredemedim çok erken dedi doktor
Ozgenurribo [silindi] yok doğrudur artık ama kan verin 2 günde bir düzenli yükselişine bakın hakkınızda hayırlısı olsun inşallah 😍
anonimhesapp Merhaba, ayın kaçında pik ve çatlama gördünüz acaba ? 24 ünde pik gördüm test için sabırlanıyorum 😂
devriminmujdesi [silindi] @Nur8893 @Nevagibi @nerm629_ @Cimcime30 @eslem2121 anonimhesapp @Tuanakaran @babymom2026 @Ebruas @EsilaMiracAyazEren_Moms @aylah61 Kızlar benimde bu ay içimde hamile olduğuma dair umut vardı dün yumurtlamanın üzerinden 11.gündü prodictor early erken gebelik testi (sabah yaptım) ve freely erken gebelik testi (ikindi gibi yaptım) ikisinde de aşırı aşırı silik kıldan daha ince sadece flaşla görülebilen çizgi çıktı Ama bugün awoxla yaptım (maalesef ilk idrarla yapamadım elimde olmadığı için ve test yapmadan bir saat önce çay ve su içmiştim sıvı almıştım yani) ve çizgi çıkmadı. Sizce sıvı alımı ve ilk idrar olmadığı için çıkmamış olabilir mi? Prodictor early piyasadaki en iyi diye biliyorum aşırı silikde olsa flaşla görebildiğim ve 4.dakikada çıkan bir çizgi olmuştu freely de aynı şekilde. (Regli bekle demeyin düzensiz adetim var 3 ayda bir falan adet görüyorum)
[silindi] Bu testlerden sonra iş çıkışı kan vermeye gideceğim ben kızlar. Dayanamayacağım daha fazla 🫶🏻🥹
Nevagibi [silindi] yok sanmıyorum awoxa güveniyorum ben betan düşüktür ama 30-50 civarı olabilir yeni diye, bende yarın sabah yapmak istiyorum ama korkuyorum negatif göreceğim gibi hissediyorum nedense üzgünüm böyle bi his var