yellowchick Samsunda hangi hastane hangi doktora gidiyorsunuz muayene ücretiniz nedirr yazar mısınız ? Yeni özel sağlık sigortası yaptirdiysaniz ne kadara yaptırdınız onu da yazabilirsiniz
Lmnakdnc yellowchick medicalpark mehmet bilge çetinkaya doktorum ben doğum paketi aldım ama en son muayene ücreti 5 bindi
Songulblt yellowchick medıcal parkta Mehmet bılge Çetinkaya ve Sefa erdem Özhan iyi Mehmet hoca prof 4.500 tl Sefa hoca 2600 di en son
Lmnakdnc Songulblt ben doğum paketliyim orda 5 bin oldu demişlerdi 🤷♀️ siz doğum paketi aldınız mı doğumunuz ne zaman
yellowchick Songulblt Mehmet hocayı biliyorum daha önceki düşüğümde ona gitmiştim ama çok fazla muayene ücreti ya doğum ücreti ne kadar bilginiz varmı
Rabiagraf yellowchick onu hiç bilmiyorum ama davut hoca çok iyi bi doktor, detaylı ultrasonda yapıyor o da 2100₺ inşallah doğumuda onunla düşünüyoruz
Gamze_recebim yellowchick ben mesut Önala sordum ilk doğum onda yaptım şuan sezeryan 6000 dedi baglatcam ben ona 2 bin dedi normal doğum 5 falandır yani muayene bin küsur dedi unuttum
yellowchick Rabiagraf ayy çok soru sordum kusura bakmayın fakültede doğum ücreti hakkında bilginiz varmı ben aradığımda bilgi vermediler de