Aselllc Mstefe ikili testte ultrasonda cinsiyet belli olmuyor mu ya biz biraz geç randevu bulduk 13+6 da gidecez söylemez mi doktor
portakalrecelim visnelicheescake oyyy benim de 3 yaşında bi kızım var şimdi 18 hafta olduk ve ikinci kızım geliyor 🥹🫶🏼 o kadar mutluyum ki ben de.. önemli olan sağlıklı olması ama ben hariç nerdeyse herkes erkek demişti. Bence anne hissediyor 🍊🐣 öğrenince yazın bize
visnelicheescake portakalrecelim Evet ya kesinlikle anne hissediyor ben ilk çocuğumu da kız hissediyordum ki öyle çıktı kesinlikle öğrenince yazacağım sizlere de mide bulantım vs hiç yok kızımda sabahta olsa oluyordu ama her hamilelik bir olmuyor tabiki de
portakalrecelim visnelicheescake benim ikisinde de olmadı 🤔 gönlünüzden geçen sağlıkla olsun inşallah diyelim 🤗
visnelicheescake portakalrecelim Amin İnşallah sağlıklı sıhhlısı hayırlısı olsun da inanın kızı erkeği bir benim için
rahimeiscann visnelicheescake Benim hurafelerde Çin takvimi tuttu diğer çocuklarımda tutmuştu ama karnonat gerçekten merak ettim 😂🙈yaptım köpürdü bide burdan biri istergam biri bedavaya bakıyor doktorlardan önce bildi ve sonuç canım Erkek bebek sağlıkla inşallah almayı nasıip etsin Rabbim hepimiizin bebeğini
rahimeiscann maco61 tugçecerenn35 istragam hesabı sayfasına bakın anlarsınız cinsiyet tahmin vs var yani ultrasyon Fato atıyor söylüyor
maco61 visnelicheescake ya bende yeni 5 haftalık oldum kalp atışını dymadım. Benimde 3 yaşında kızım var bride oğlum olmasını çok istiyorum. Bir yanım erkek hissediyo. Bir yenım bence kız diyo bilmiyorum. Ama çok merak ediyorum hayırla bir kalp atışını dysaydım🥹
visnelicheescake maco61 duyarsın canım daha bu hafta için çok erken Ben 7+2′de duydum kızımı da hemen hemen 7 haftalıkken duymuştum 5 haftalıkken kese ve bebek şeklinde görmüştüm ama bunu göremedim bu göç döllenme olduğu için
EsoMom_ visnelicheescake yüzük falı vardı ipe baglayop elinin üstünde tutuyorsun yuvarlaksa kız düz gidip geliyorsa erkek dediler ama bende yuvarlak çıktı hep erkek cıktı sksjsjsjs Başına tuz döküyorlar burnuna dokunursan erkekmiş bende o tuttu sksjsjsjs Makas bıçak işi de tutmadı sksjsjsjs