Parek00 semraeda1 Selam canım bu internetten değil arkadaşımın yurtdışından türkiye için tasarlamış olduğu takvim ve wp üzerinden bende sadece
Nadiyecelik_1 Parek00 27.05.2002 16 Temmuz hamile kaldığım ay, bakarsan çoook sevinirim, teşekkürler ❤️
Parek00 Civcivim33 Canım vallahi Ben bu kadar mesaj geleceğini bilmiyordum… Hem 9-6 çalışıyorum hem 5 yaşında çocuğum var bir de hamileyim :D Bakamadıklarım kusura bakmasın.. Sizin de “Kız” görünüyor
Mutluyummutlusunmutlu Parek00 Doktora gittim bugün oğlum olacakmış bana da sürpriz oldu 😀 takvim tek bende yanılıyor sanırım
Parek00 Mutluyummutlusunmutlu ayyy size çok şaşırdımm Çünkü bende 1997 doğumluyum Mayısta gebe kaldım. Kız dedi ama bakalım :D Doktor öncesinde tahminde bulunmamış mıydı ?
Nadiyecelik_1 Parek00 4 gün sonra doktora gideceğim, 12 haftalık oluyor inşaAllah belli olur bende hep erkek hissediyorum.. Çok teşekkür ederim cevapladığınız için❤️
Mutluyummutlusunmutlu Parek00 Hayır 12. Haftada hiç görünmemişti pozisyon uygun değildi bugün ben bile gördüm bariz belliydi 😀 hala şoktayım ben de