holaa Kızlar merhaba gebeliği öğrendiğimizde prograf başladık doğal gebelik. Daha önce kayıplarımdan dolayı endişeliyim doktorum ilacı bırakmamı söyledi siz kaç haftaya kadar kullandınız merak ediyorum lütfen yardımmm
Fuunndaaa holaa ben tüp bebek tedavisinde transfer sonrası kullandım bebeğin kalp atışını duyunca bıraktık ilacı
Fuunndaaa holaa şu an herşey yolunda şükür bende katil hücre öldürücü tedavi uygulandı vücudun bebeği kabul etmesi için kullandım bu ilacı tüp bebek tedavisinde çok kullanılan bir ilaç
holaa Fuunndaaa aynen vücudum atmasın diye başladık şu an 12 hafta olduk ama insan yine de tedirgin oluyor işte 😏
Bmelekkk Bende tüp bebek tedavisinde kullanmaya başladım 12 haftalık olunca bıraktık sıkıntı olmadı çok şükür, 3 hafta kaldı doguma Allah’ın izniyle, Rabbim hem bana hem burdakilere sağlıkla sağ salim kucağına aldırsın inşallah 🤲🏻❤️
Vollx Merhaba, aynı durumdayız. Tekrarlayan gebeliklerim var. 3 kez gebelikte kalp atışı durdu. Dr. Prograf kullacanacağız dedi? Sizin düşükleriniz nasıl oldu acaba?