tarhanfur Cimcime30 emin olun boşuna vermiyorlar başta Allahın izniyle sonra o ilaçlar sayesinde gebe kaldım öyle düşünmeyin düşünüyorsanız bile insanların kafasını karıştırmayın 😇
Cimcime30 tarhanfur herkesın kendı aklı var bnm dememle karışacaksa karışsın Ozaman ben soylerı gecerım
tarhanfur Cimcime30 bir çok kişinin kararını etkiler ister istemez yanlış ve altı boş bilgilerinizi kendinize saklayınız
medine111 mavi123_ çok teşekkür ederim içimi ferahlatınız bende araştırdım bu bilgileir gördüm teşekkür ederim
medine111 Cimcime30 evet öylede olabilir ama umutlarımızla oynamak vicdana sığmaz bence ya şuan kullanıyorum inşallah faydası olur eğer sizin dediğiniz gibiysede Allah bırakmaz yanlarına
Cimcime30 medine111 cnm faydası olur olmaz demıyorum ama ben almadım çok pahalı dıye yanlış anlaşılmış ama
medine111 Lalakaplangl çok sevindim bende uygulayacağım kürü ama ilaç kullanıyorum şuan acaba soğan kürünün ilaçla beraber zararı olur mu
medine111 katlav Ayhh çok sevindim bu mesajlarınız bana umut veriyor çok mutlu oluyorum inşallah bende olurum bu umut verici mesajlar için teşekkür ederim ☺️
medine111 Cimcime30 yok ben yanliş anlamıyorum hiç öyle düşünme herkes istediğini almakta kullanmakta özgür tabiki herkesin kendi hayatı kendi bileceği iş 😊
tarhanfur Cimcime30 artık sussr mıısn ne demek istediğim gayet açık anlamak istemiyorsun yanlış bilgilerinizi şu millete aşılamayın
0Berfin0 medine111 aslında 3 düşük de yaşamışsınız bunun nedenini araştırmak yerine neden vitamin verip 3 ay bekletecek anlamadım başka bi doktora daha görünün bence