ksknebru Merhaba kızlar özel hastanede detaylı ultrason çektiren var mı fiyatları hakkında bilgi verebilir misiniz
heliosx ksknebru iki farklı klinikten fiyat aldım biri 6 bin biri 8 bin dedi bu gün konuştum. kararsızım ancak çok fark eden bir şey olduğunu düşünmüyorum aralarında
ksknebru Bnumzrak resim ve videolarda verildi mi size devlet hastanelerinde verilmiyormuş sanirim o yüzden özel düşünüyorum ama
DuruDefne_mommy ksknebru tabiki hepsini dosyalayip verdi doktorumuz bize.Görüntülerin hepsi renkli oluyor ve yüzü çok net şekilde gözüküyordu.Işlem de yaklaşık 1 saat kadar sürüyor
Bnumzrak ksknebru resimleri ve raporları verildi video verilmedi ama resimler falan renkli açıkcası ordu da başka bir seçenekte pek yoktu yani iki yer yapıyor dıye bılıyorum. Ben raporu ayrıntılı yazdıklarını gördüğüm için açıkcası tatmin oldum :))
ksknebru DuruDefne_mommy Çok teşekkür ederim. Allahım sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin insalllah ❤️
Butterfly06 ksknebru Evet çok memnun kaldım iyi ilgilendiler rapor,fotoğraflar ve CD olarak elden verdiler (doktor da Sinan Tan) Kendi doktorumun önerisiyle gitmiştim bende
Butterfly06 ksknebru instagram kullanıyorsanız ordan bakabilirsiniz doktorun hesabı @doc.dr.sinantan(numarası 05418041632)