mutlumoomm 3babylovep serumun hemen etki etmesi daha fazla tabiki çünkü damardan karışıyor direk daha çabuk erki ediyor ama hap öyle değil genelde serum iğne daha çabuk geçiriyor hemen karıştığı için damardan
3babylovep PapatiA dün bacak ağrısı için gitmiştim parol serum verdiler iyi geldi ama hemen etkisi geçti eşim dedim tekrar gidiyem o da dedi parol alalım aynı şey degilimmi oda fayda eder dedi ama bilmedim
lilyum_ 3babylovep canım onu damardan verdikleri icin daha cabuk etki ediyor yoksa ikisi de aynı bence
lilyum_ 3babylovep canım onu damardan verdikleri icin daha cabuk etki ediyor yoksa ikisi de aynı bence
PapatiA 3babylovep eşin doğru söylemiş ama şöyle birsey var sadece mesela serumun etki süresi 10.dakika ise hapın 20.dakıka olabılır
3babylovep PapatiA Eşim dedim al getir bakiyim baktım olmuyor gene giderim yeterli şu ağrıdan kurtuliyim
[silindi] İkisi aynı şey sadece etki süreleri farklı serum olarak taktırırsan bir kaç dakika içinde etkisini gösterir hap olarak yutarsan yarım saat içinde etkisini gösterir başka farkı yok
3babylovep [silindi] ay göstersin biran önce şu ağrıdan kurtuliyim tek isteğim 4 gün oldu bugün yoruldum yemin ederim
3babylovep bbety bilmiyorum dün acile gittim ama kan falan almadılar Perşembe günu kadın doğum randevum var bakalım ne diycek acildeki doktor bebekten dolayıdır diyor ama bebek daha 9 haftalık