babyiscoming_ minikelebek_ 38+0 da 3.700kg 53 cm doğurdum bana normal geldi ultrasona da güven olmuyor 2 gün önce doğum yapan arkadaşa 3800 demişlerdi hemde doğumdan 3 gün önce, 4ü geçer doğana kadar dediler 40.haftada 3.300 doğdu
minikelebek_ babyiscoming_ doğumunuz zor oldumu peki?normal doğummuydu?benim ilk olduğu için çok korkuyorum
babyiscoming_ minikelebek_ benim sezaryen oldu iyi ki de sezaryen olmuşum 3.500 üzeri vajinal doğumda biraz riskli olabiliyor
minikelebek_ babyiscoming_ bende o yüzden korkuyorum aslında 🥲 sezeryandada korkuyorum ne yapıcam bende bilmiyorum
babyiscoming_ minikelebek_ ama bazı doktorlar tam nokta atışı yapıyor kiloyu mesela benim doktorum doğuma girmeden usg baktı kilosunu söyledi tam da gramı gramına doğru çıktı 3700. Sadece boyunu 51 cm demişti 53 cm doğdu
minikelebek_ @"babyiscoming_ maşallah 🧿 ilk doğumunuzmuydu acaba?benim ilk gebeliğim o yüzden bebek kilolu olursa nasıl doğucak diyorum 🥲🥲
cans7 Aysegul_ll bende 36. Haftada gitmiştim 3200-3100 gramdı aynı şeyleri dedi eğer fazla kilo almazsa normal olabilir ama kilolu olursa zorlanmanı istemeyiz dedi