barisata22 Kızlar merhaba 32 den beri çok akıntım var , progestan fitil kullanıyorum , renksiz şeffaf oluyor genelde bazende fitil kalıntıları oluyor böyle olan var mı en son geçen hafta gittim dr.a sorun yoktu , cuma yine randevum var ama akıntım çoğaldı
Annekuzusu123 barisata22 bende 35 olucam perşembe aynı şekilde benim de şu gibi renksiz kokusuz akıntı arttı bu hafta içinde bende iğnesini kullanıyorum progestan
Mucizem_63 barisata22 progestan 22 haftaya kadar kullandım fitil akıntısı olblr çünkü üzerinden birgün geçse bile akıyordu
barisata22 Annekuzusu123 evet canım tam dediğin gibi ayy hayırlısıyla kolaylıkla zamaninda gelsinler de🌸🙏
Asi89 Progestan fitilden oluyo canım bende kullandım bence korkulaçak bişey yok ama sen yinede doktoruna danış🙂
alynmlskrc 34+3 de hastaneye gitmiştim altıma kaçırıyor gibi sürekli iç çamaşırım ıslanıyordu doktorlar defalarca önemli değil dedi ve tam 35 haftama girdiğimde doğuma alındım sızıntı şeklinde aka aka suyum bitmiş dikkat edin derim
Annekuzusu123 barisata22 amin inşallah kuzum bu olayda benim kafamı karıştırıyor ama gebelik akıntısı diyolar olabilir diyolar
barisata22 Mucizem_63 evet ondandır diye düşünüyorum geçen hafta gitmiştim çunku en son dr a normal drmişti suyu vs ama yine de insanın aklı karışıyor
Mucizem_63 barisata22 progestan zaten su gibi akıntı yapıyor belli süre sonra yani benim sürekli çamaşırım su gibiydi günlük ped kullanmama rağmen. Yani insan aklı karışıyor