Burdabirivar1 oo harikasın , sen aslında bu sorunu çözmüşsün çünkü aparatı almak ve muayene yaptirma kısımlarına kadar geldiysen bitti demektir minicik bir kısım kaldı o da eşinle ilişki 🙂 şöyle anlatayım, ben değil muayene falan olmak aynada bakamiyordum oraya, bacaklarımı bile açamıyordum ve bir sürü para verip doktor tedavisine başladık, aparatı alıyorum (küçük boy) ama eşimle yapamiyordum ama ilişki olduktan sonra bu muymuş ya dedim , bu kadar basit miydi? O yüzden sen de yaparsın, şimdi önce şöyle dene istersen , ilk olarak kafana kodluyorsun senin fiziki herhangi bir sorunun yok ve ilişki esnasında acı duymayacaksin çünkü aparat girdiğinde acı yok bu yüzden ilişkide de acımayacak, önce gevşemek adına romantik bir ortam hazırla ,istersen arkaya bir müzik açabilirsin , eşinle bol bol ön sevişme yapın ki yeterli ıslaklık olsun o bölgede (ne kadar ıslaklık o kadar kolaylık) sonra eşin yavaş yavaş girmeyi denesin o bölgeye, sanki duvar var gibi ileri gitmiyor gibi hissettiğin an ıkınmaya başla (ıkınmak o kasların açılmasına yarıyor) , poponu havaya kaldırma yatağa temas etsin kalçan , bacakların açık olsun ve gergin olmasın ve o anda ilişkiyi düşünme, eşini ne kadar sevdiğini ve onunla geçirdiğin güzel dakikalara odaklan işte bu kadar 🙂 kusura bakma çok açık yazdım ama inaniyorum ki başaracaksın , böyle dene bakalım yine yardıma ihtiyacın olursa ben buradayim yazabilirsin elimden ne gelirse yardım ederim , özel tartışma bölümünden de yazabilirsin veya buradan fark etmez , olacak bunu aklından çıkarma, güzel haberlerini bekliyorum 🙂