Talihkusu6666 Kizlarrr , Sat 5 Agustos. 16 pik 17 catlama.. ve bugun pembemsi, böyle Cok az.geldi akinti Test yaptim neg.? Ilk defa böyle bir akinti gördüm dedim acaba yerlesmemi? Adet agrim felanda yok bir kac gün gögüslerim agridi ama gecti..
yucellirem Merhaba İlk hassasiyet şiddetli göğüs ağrısı ve uyku bastırmaları yorgunluk şeklinde gösterir. Tahmini bat’den 5-10 gün önce. Benim 10 gün kala başlamıştı şikayetlerim, günüme 2 gün vardı kan vermiştim 139 çıkmıştı. Şuan 11 haftalık oldu :)
Talihkusu6666 yucellirem bendede öyle gercekten ama bilemedim normalde adet olsam kahverengi geliyordu suan pembemsi bir defa geldi ve hic birsey yok :( testler negatif cikiyor anlamadim.. yerlesme diye mi acaba?
yucellirem Talihkusu6666 Bunu gün içerisinde takip et ve ped tak. Bakalım koyulaşacak mı ve bir tam pedi dolduracak mı en azından onu izlemiş olursun
Talihkusu6666 yucellirem bi sabah geldi dahada birsey yok normalde kahverengi gelirdi ve hemen 1 saat icinde adet olurdum vucudum yine sasirtiyor 🤣
Talihkusu6666 yucellirem Insallah rabbim herkese nasip etsin.. ilk denememde kimyasal olmuştu.. o günden bu yana olmadi :( zormus beklemek Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin