Eymeninannesiiiii deryakurtulus aaa bende bodrumdayım doktorunuz kim acaba memoril gittim çok pahalı napıcaz bilmiyorum
Emine32 Rabiul kartal umut hastanesi 1280 di zam gelecek ağustosta demişlerdi ama gelmemiş galiba fatih beye gidiyorum çok memnunum
[silindi] Rabiul doktora göre değişmekle beraber sezeryan ve normal doğum arasında 20k fark var, odayı standart seçerseniz sezeryan ücreti benim olacağım doktorun 170k
Busmumyy Rabiul Ankara özel bir muayenehane 3500 muayene ücreti tahlillerde hep cepten yapılıyor ondan hariç sadece doğum ücreti 70 Bin toplarsak eğer 150 falan tutuyor doğum süreci
GmtpeeN Rabiul istanbul medican beylikduzu hastanesi 4 bin tabi 2 bin olan hastanelerde var bu civarda
Nigar_A ozlembasakz evet memnunum.ilk gebeliğimde son 3.4gün kala Bahar hanıma geçniştim sezeryanımı o yaptı.güzel geçti herşey.şimdi 2.gebeliğim onunla devam
Busraaaakkk zezze Ben de sigortadan bilgi aldım da pahalı geldi bana, sompo sigorta 9 muayene ve doğum için 70 bin dedi. Ben de direkt nakit veriyorum. Hangi doktora gidiyorsunuz bu arada
zezze Busraaaakkk Busraaaakkk ben mart ayı sonunda yaptırdım gebelik yoktu bebek düsüncesi olunca sigorta yaptırmak daha uyguna geldi 10 muayene ve doğum icinde sultan hanıma gidiyorum