Nur0127 Aksaray inova hastanesinde detaylı ultrason yaptıran var mı fiyatı nedir memnun kaldınız mı ?
birdilektut15 Nur0127 canım ben devlette yaptırdım memnun kaldım Aksaray devlet hastanesinde perinatoloji bölümü açıldı
1994ozay birdilektut15 merhabalar kadın doğum mu yönlendiriyor yoksa detaylı ultrason haftalarında kendimiz mi alıyoruz
Pikacu6868 birdilektut15 Neyinden memnun kaldınız Allah aşkına normal ultrasondan 3-4 dk daha uzundu sadece 😄
1994ozay sedefcglyn sabah saat 10 da MHRS sistemi açılıyor. Sadece Perşembe ve cuma günleri yok o zmanlar sistem acilmiyor
birdilektut15 sedefcglyn bana kadın doğum doktoru yeşil alan açtı öyle girdim randevu alabildim hemen
birdilektut15 Pikacu6868 benimki uzunda bana gayet ayrıntılı baktı her şeyinide tek tek gösterdi size nasıl baktı bilemem üslubunuzda hiç hoş değil
birdilektut15 sematckn canım ben kadın doğuma gitmiştim ramazan beye o bana yeşil alan açtı ben hemen aldım randevuyu bilmiyorumki şu anda inovaya gidiyorum
sematckn birdilektut15 bende inovaya gidiyorum ama doğum konusunda devletmi yoksa özel mi diye bir kararsızlık yaşıyorum
birdilektut15 sematckn ben inovada yapmayı planlıyorum inşallah gebelik şekerim var zaten her hafta hastanedeyim devlet hastanesiyle biraz daha eziyet etmek istemiyorum kendime bakalım nasip😊