Mucizemyoldaaa_ Kızlar normal ya da sezeryan doğumda yanınızda hangi marka mama götürdünüz? Her ihtimale karşı küçük bi paket mama yanıma alıyım diye düşünüyorum. Sizler nasıl yaptınız veya yapacaksınız?
myangelson Mucizemyoldaaa_ hastanelerde zaten mama oluyor neden mama koymayı düşünüyorsunuz ki? Ayrıca devlet Hastanesi’nde doğum olacaksa (benim kaldığım öyleydi hepsi öyle midir bilmem) mama verdirmiyorlardi hiç. Emzireceksiniz emerek sütünüz gelecek diye usteliyorlardi. Benim oğlum kuvoze girdi benden bile ilk zamanlar sütünü elinle sağ sütün gelsin diyip durdular elle sagmayla gelmeyince mama vermişler kuvozde sonra gelmeye başlayınca verdiğimiz sütleri icirdiler
Kabiyra00 Mucizemyoldaaa_ ben almadim. Pişman oldum. Zorluk yaşadık. Sonrasinda hipp ve golden goat kullandim daha çok. Ama Aptamili oneriyor doktorlar genelde. Burda hastane veriyor diyenler var ama bazısı vermiyor. Riske atmayın
Talentedmom Mucizemyoldaaa_ benim geç geldi sütüm hastanede mama verdiler bence yanınıza bir kutu mama alın
Ranni Mucizemyoldaaa_ hastane bize mama vermedi aksine emzir diye diretti sütüm gelmedi ben mama götürmüştüm sma optipro herkesin kendi tercihi tabi ki saygı duyuyorum ama ben açlıktan sarılık olmasın diye verdim mama hiç pişman değilim
Mucizemyoldaaa_ myangelson özelde takipliyim ne biliyim ilk doğumum olacak 😅 her şey eksiksiz yanımda olsun istiyorum🤷🏻♀️
myangelson Mucizemyoldaaa_ her hastanede mama oluyor ya mama lazım olsa da (ki hiç sanmıyorum verilmeyeceğini) hemen alınır 2dk da her yer eczane hastanelerde 😄 sütüm gelecek diye düşünün hiç böyle şeyleri düşünmeyin lazım olursa halledilir hemen 😊 biberon aldıysanız onu bulundurun yanınızda yeter bence
Mucizemyoldaaa_ myangelson inşallah sütüm hemen gelir de hiç ihtiyaç olmaz mamaya dayanma taraftarı değilim zaten hayırlısı bakalım nasıl olacak 5 haftamız kaldı 🥹
melsaanne Mucizemyoldaaa_ kesinlikle yanınızda mama olsun. Süt hemen gelmiyor sarılık olmaması için ilk günler mama desteği şart. Ben oğlumda aptamil vermiştim o çok gaz yapıyor ama başka mamalarda doymamıştı mecburen ondan devam etmiştim ama siz başta hipp falan alabilirsiniz. Mama almayın emzirmeye odaklanın diyenleri dinlemeyin naçizane tavsiyem çünkü ilk günler için kesinlikle şart 👍🏻
Mucizemyoldaaa_ Kabiyra00 kadın doğum doktoruna danışmakta fayda var o zaman yinede gittiğimde bir sorayım teşekkür ederim
incei Ben ilk doğumda almamıştım, şimdi 2. Doğumum olacak yanıma mama almayı düşünüyorum büyük ihtimalle aptamil alacağım
incei Mucizemyoldaaa_ daha iyi mi bilmiyorum ilk çocuğumda onu kullandığım için 2. De de onu götüreceğim
[silindi] Bana Acıbademde çocuk doktoru aptamil prosyneo önerdi ondan aldım önlem olarak bir kutu koydum sezaryen olacağım sütüm hemen gelmezse onu kullanırım diye , sütüm gelirse zaten kullanmam stok yapmadım bir kutu aldım sadece ne olur me olmaz diye
dilan1621 Kızlar aptamil gaz yapıyor bebeklerde Sma Hipp bebelac daha iyi bence ve her bebek her manayı kabul etmiyor benim kız kardeşim yeni doğum yaptı 3 ay oldu bebelac bebeğe kabız yaptırdı huysuzdu sürekli sma ya geçince kabızlığı huysuzluğu bitti Bende aptamil kullanıyorum mecburi kızım 9 aylık oldu süt alerjisi olduğu için özel mama kullanıyoruz
Mucizemyoldaaa_ dilan1621 sma kardeşimde kullanmıştık gaz vs gibi bi yan etkisini de görmedik hiç bende sma almayı düşünüyordum
dilan1621 Bende şuan 3 aylık hamileyim ilki mecburi sezeryan oldu kızım daha 9 aylık ve bu doğumunda amecbur sezeryan olucak o yüzden bende sma almayı düşünüyorum