Sementa63 penbe_karisi Bende erkek hissediyorum canım geçen hafta 16 haftalıkken devlete gittim erkek gibi dedi, bugün 17 haftalıkken olunca özele gittim o da yüzde 80 erkek dedi ama kesin değil dedi önünde kordon vardı
Sementa63 Ftm_75 Geçen hafta devlete gittim erkek gibi dedi bugün özele gittim o da yüzde 80 erkek dedi önünde kordon olduğu için kesin değil dedi
aylah61 Sementa63 erkek bebek kendini çok net belli ediyor aslında bacak arasından bakıldığında. Kendi ultrasonumda daha doktor söylemeden ben cinsiyeti gördüm ve yanlış olmuyor çoğu zaman
Sementa63 aylah61 Geçen hafta ve bu hafta erkeğe benzetildi farkı iki doktor bakalım rabbim sağlıklısını versin
Sementa63 QueenBahar_ Geçen hafta 16 haftalıkken devlete gittim erkek ama kesin değil dedi bugün 17 haftalıkken özele gittim o da erkek ama kesin değil dedi önünde Kordon vardı yüzde 80 erkek dedi
Sementa63 Ayfersalih28 İnşallah canım bir kızım var erkek var gönlümde ama herşeyden önce hayırlı ve sağlıklısı olsun
Sementa63 penbe_karisi Bence de 🤗 Hareketlerini geçen hafta saniyelik olarak hissetmeye başladım canım
mehmetsaki Sementa63 en hayırlı en güzeli olsun sağlıklı olsun peki kaçıncı haftaydı bide özele mi gitmişsiniz devlete mi
Sementa63 mehmetsaki Geçen hafta 16 haftalıkken devlete gittim erkek gibi ama kesin değil dedi bu hafta 17 haftalık olunca özele gittim erkek ama kesin değil önünde kordon var dedi yüzde 80 ihtimal verdi