Deryakaya Herkes gibi bende buraya doğum hikayemi yazmayı heyecanla bekledim. Rabbim bugüne nasip etti. Sabah uyandığımda adet ağrısı gibi bir agrım vardi. Ben gaz sancısı sandım lavaboya gittim geldim tekrar yattım hop yine sancı. Kalktım duşa girdim rahatlarım geçer diye ama oda fayda etmedi. Doktorumu aradım gel bi bakalim dedi. Eşim de izinliydi ve ilk kez salı günü hastane randevum yoktu oda rahat rahat uyucam diyordu lakin olmadi. Eşimi kaldırdım evde biseyler atıştırdık saat 13:00 gibi hastanedeydik. Doktor alttan muayene etti. Dedi doğum başlamış 6 cm açılman var hemen yatisini yapalım. Beni odaya getirdiler 5 10 dk sonra tekrar muayene açılman 8 cm olmus dediler o an suyum geldi lavman bile yapamadilar. Benim sancim artık dayanılmaz oldu. Dogumhaneye gittik doktor ikin dedikce ıkınmaya çalıştım ama nefesim yetmiyordu yıldım. Yapamicam dedim. Doktorum çok motive etti sonra son kez ikindim var gücümle ebe karnıma bastırdı o anda kafası cikti sonra bir ıkınmada vücudu yağ gibi kaydı. Hemen kucağıma koydular miss gibi kokuyordu. 37+1 de 14+19 da 1 saatte doğumum bitti. Doktor kesik atmadı ama bebiş yırtmış doğarken. O yüzden dikişlerim var. Bi kaç saat sonra bütün acini unutuyosun. Allah herkese nasip etsin
Haticcee Deryakaya Maşallah, epidural bile almadan işi bitirmilsin, gözün aydın.. Allahım analı babalı büyütsün bebeğini.. Sağlıklı hayırlı mutlu bir evlat olsun inş🙏🏻🙏🏻🙏🏻❤️
fitmom Ne olur bana da dua edin sancılarımı çekiyorum evimde sabah direk hastaneye gitcem inşallah sizin gibi kolay ve güzel bi doğumum olur