Deleted33000 ynzl iki aylık bebekle temizlik yapıyorum alalacele bı soğuk kahve yaptı kızım hızlıca içtim keşke resim çekseydim size afiyet olsun kolay bir doğum diliyorum sizlere 🥰🥰🥰
ynzl mucizebebegimmm ahh ben de bağımlıydım ama bu haftaya kadar günde 1 içtim artık ikiye çıkardım 😂😂
mucizebebegimmm ynzl ayy evet ya, zaman geçiremez oldum, son 2-3 gün ama zaman durmuş gibi, sürekli bir şeyler yapıyorum kendimi meşgul ediyorum 🥹😂
Deletedmom_290 ynzl evet ama baba hamıle olmadan öncede tek kahve dokunuyordu ozellıkle panık atak tetıklıypr kafeın ben ıstemem cocugumda etkılensın
Gokturkmom_ Deletedmom_290 herkesin bünyesi bir olmuyor bende her gün tükettim hamileliğimde hiç bir sorun yaşamadım
ynzl Deletedmom_290 panik atak özel bir durum, içmemeniz daha sağlıklı evet. Hamile olmasanız bile dikkat etmelisiniz panik atak olunca 💐
Deletedmom_290 ynzl yanı evet oyuzden zaten kullanmıyorum yılda bır belkı ınsna zararı varken bebegede kafeın zararlı gelısımı ıcın doktorum solemıstı günde bır fıncandan fazlasını ıcmemek lazım