[silindi]  Kızlar dün akşam yaptığım ve az önce yaptığım testler. Çatlamanın 10. Günü bugün. Awox erken gebelik ve bir gebenin günlüğü kaset test. Biri yalancı verse diğeri vermez herhalde🥹 ve düne göre daha net testler, sizce?
eslem2121 [silindi] canım senin var bence ama çok yeni kan verip kesinleştir sağlıkla gelsin inşallah 🙏
kacamazzz @[silindi] @Nevagibi kızlar bu sabah bende test yaptım  aynı marka erken gebelik testi koyulaşmış ama freely kaset testte çizgi yok adetime 5 gün kaldı
[silindi] kacamazzz kaset test için 5 gün çok fazla onda çıkmaması normal bu arada. Ama bugün yaptığın erken gebelik testi çook net koyu. Daha önce bu kadar net yalancı pozitif denk gelmedim ben.
eslem2121 kacamazzz cnm sende de var ama sana tavsiyem awox predictor gibi testleride yapmvarsa kan ver son yaptığın çok net
kacamazzz [silindi] gerçekten mi ya ne düşüneceğimi şaşırdım😂 birinde çıkıp birinde çıkmayınca yalancıdır diye düşündüm ben. Aynı markanın 3 testinde de çizgi çıktı ve hemen çıktı böyle düşününce de yalancı değildir ya diyorum😂
[silindi] kacamazzz başka marka test yapma şansın var mı? Birde başka marka dene ondada çıkarsa olma ihtimali var bence. Ben başka markada alıp yapacağım ondada çıkarsa 3 5 güne kan vericem.
[silindi] kacamazzz aynı anda iki üç markanın yalancı pozitif vermesi çok zor gibi. En azından hepsinde çıkarsa insan biraz daha emin oluyor🥹
kacamazzz [silindi] evet ya doğru söylüyorsun burda insanlar hep awox öneriyor bulabilirsem onu alacam
[silindi] kacamazzz bende awoxta gördüm çift çizgiyi. Trendyoldan almıştım eczanelerde pek bulunmuyor.
[silindi] eslem2121 ayyy inşallah kasıklarımda belimde ağrı var regl olacağım sanıyorum. Ama iki testin aynı anda yalancı pozitif vereceğinide sanmıyorum nasip inşallah umutluyummm❤️
eslem2121 [silindi] regl ve hamilelik belirtileri aynı ben kızımda regl olucam die die ped aldım ama hamileydim inşallah seninde öyledir bence kan ver
[silindi] eslem2121 reglim 1 2 gün geciksin birazda onu bekliyorum aslında 🥹 inşallah gebelik ağrısıdır benimde🫶🏻