defnekusum 19 gün önce sezeryan oldum baş agrım ilk gün olmuştu sonrada olmadı 3 4 saattir ensemde aralıklarla şiddetli ağrı hissediyorum başıma yayılıyor bazen , bazen de ensem de toplanıp kalıyor normal mi
Mummybaby defnekusum su içiyor musun? Kahve içmeyi ihmal etme özellikle sade türk kahvesi çok heçmiş ılsun. Ağrım şiddetlenirse kesinlikle ağrı kesici al ihmal etme
Guzel_bebem defnekusum 10 gün oldu benimde kaburga baldır ve dediğiniz gibi enseden omirilige doğru giren ağrım var anstesiyi atamadık galiba ben spinal anestezi oldum siz
anneyim9 defnekusum dün aynı şikayetle acile gittim spinal iğne ağrısı dediler bol bol su kahve önerdi birde iğne yaptı ağrı kesici ne zaman geçeceği belli olmazmış malesef😞
defnekusum Mummybaby Dün gece baya şiddetlendi aldım sonunda suyu da içiyorum ilk defa böyle oldu bence biraz da tansiyon yüksekliği yaşadım
Talentedmom defnekusum o anesteziden kaynaklı oluyor ben doğum sonrası çok çektim eğilmek çok kötü yapıyor hatta 6.günümde dayanamadım serum taktılar