Mirosunannesi_0120 34+3 teyim az önce bişey aktığını hissetim üç gündür de ağrılarım vardı wcye gittiğimde sümüksü yarı şeffaf yarı açık sarı yapış yapış bişey gelmiş erken doğum riskim vardı ne yapmalıyım….
Selim_Alparslan Mirosunannesi_0120 Kanda oluyor diye biliyorum yani benim ilk gebelikte ebe gösterdi doğum sancısı çekerken açıklık bakmaya geldiğinde eline gelmişti sari yesil balgam kanlıydı
tazecikanne_ Mirosunannesi_0120 bence direkt acile gidin nişan gelmişse ciğer geliştirici iğne yaparlar en azından. Takipli olduğunuz hastanenin acile gidin bence vakit kaybetmeden
Loveis Mirosunannesi_0120 nişan denilen şey kan gelmesi değil mi ya ben mi yanlış biliyorum? Bu anlattığın bana hiç doğum belirtisi gelmedi ki doktorlarda genelde kanama, su gelmesi, sancın olursa doye söyler. Hiç akıntı renginden gel diyeni duymadım. Dediğin akıntı türünü ben enfeksiyonda yaşıyorum.
Mirosunannesi_0120 -Cennetkusuannesi- yarın kontrole gideceğim bir haftadir ağrılarım oluyor şuanda da hafif belimde ağrı var bide aşırı hareketli bugün
eminedemir63411 Mirosunannesi_0120 benimde nisanım Bu anlattığınız gibiydi ertesi günü doğurdum tabi sizin daha farklı bir durum olabilir
MadameHappy34 Mirosunannesi_0120 Beklemeniz hata belki yatis yapılıp ciger geliştirici vurulacak tam olarak neden yarını bekliyorsunuz? Ya çok geç olur da evde doğum yaparsanız?
Mirosunannesi_0120 MadameHappy34 bizim oturduğumuz yer hastaneye uzak araba da yok eşim şehir dışında çalışıyor mecbur bekliyorum o yüzden
MadameHappy34 Mirosunannesi_0120 Ambulansi arayın, hastanenin acil bölümü arayıp durumunuzu anlatın gelirler.
Mirosunannesi_0120 Loveis akıntı renginden gel demedi bana kimse zaten nişanim da daha önce hiç gelmedi ama okuduğum postlarda ve googledada kansız da gelebiyor diyorlar bilmediğim için bende buraya sordum 😊
Tazeanne2016 Sizin ki enfeksiyon gibi daha çok , benim de zamanım az kaldı; kanama , su gelirse ya da sancı olursa haberleşelim dedi doktorum bu tür bir akıntıdan bahsetmedi , sabaha az kalmış hayırlısı olsun daha vakti var bebişin inşallah akıntıdır sadece
Miniginannesiiii1111 Mirosunannesi_0120 benim ilk oğlumda nişanim kansız geldi kalın sümüksü bir yapıdaydi ama miktarı normal akıntı gibi değildi 1 hafta sonrada suyum gelmişti sarımsı bir renk kalın yapidaydi