Aselseda Sen sancıdan değiLdeeeeeeeee bebe çıktıkdan sonra napcan onu düşün 😂😂😂 ağLıcak susmicak gazı oLcak sancıdan emmek istemicek sen uykuyu bi kere unut iLk üç ay 😂 sonra sütün az sancan çewrendekiLerin çenesi abowww bu niye uyumuyo bu niye emmiyo bu neden ağLıyo susmuyo 😂 we bekLeniLen sitemmm keşke bi fişi düğmesi olsada geceLeri kapatsak şu çocuun diyecen 😂 bunLarı yaşarken Bide adet görcen aLt mahaLLede kan göwdeyi götürcek 😂 weee sen dicen ki ne wardı Bi kaç gün daha içimde kaLaydınn 🙈🙈🙈🙈 yani bunLarı demeyen birrrr tane anne görmedim hepsini bende dedim 😂 ben demem çıksın diyen daha doğuraLı 10 gün oLdu kafayı duwarlara wuruyo kız 😂 boşwer sen suni muni aLtı üstü geçireceğin topu topu bir güncük doğum süreci pekiii yaaa sonrasııı 🤔🤔🤔 sen sonrasını düşün 🙈🙈🙈 o zaman korkun geçer bence şahsen normaL doğm yaptm we töbe bi dahamj diyodm amaa bak doğuma 12-13 haftam kaLmş demekki neymişşşş korksanda doğuruyon bacım çıkıyo yani çıksın da missss gibi kokusuyla seni sarhoş edecektir zaten bi güncük katLanıwer sancıyada