senem0987 Yarın 24+3 oluyorum 75 mg şeker yükleme testi istedi hocam sabah aç karnına mı gitmem gerekiyor toplam kaç kere kan alınıyor ve damar yolu mu açılıyor ?
Sinem21 senem0987 aç gitmelisiniz açken alıyorlar birde tokluk için 3 saat toplam 4 kez. Değişmediyse eğer bu şekilde yaptırmıştım ben
esraa65 senem0987 2 hafta sonra ben de yaptiricam da normal doktor muayenesiyle gidince yapıyorlar mı yoksa gün mü veriyorlar nasıl oluyor
Altin23 senem0987 akşam 12den zonra su dahi içmiyorsun. Sabah kalkınca da aynı şekilde ne su ne yemek. Önce hstaneye gidip aç kan veriyorsun kan verir vermez 5 dk içinde şekerli suyu içiyorsun. Sınra saatine bak içip bitirdiğin saatten tam 1 saat sonra ikinci kanı veriyorsun. O kanı verdikten tam 1 saat sonra da 3. Kanı veriyorsun Kanı verdikten sonra yeyip içebilirsin. Ö Örnek veriyorum aç karnına 9u 5 geçe kan verdin şekerli suyu içtin saat 9.10 oldu. Sonra 2. Kanı 10.10da 3. Kanı 11.10da veriyorsun
senem0987 esraa65 bizim ki özel hastane doktorum 24.haftanda rutin kan kontrollerini ve şeker yüklemeni sağlık ocağında yaptırıp gelebilirsin ya da erken gelirsen hastanede de yaptırabilirsin dedi sonuçlar çıkınca gel görüşelim dedi
Fesev Ben dün yaptırdım, aç karnına gittim damar yolu vs açılmadı açlık şeker için kan aldılar kolumdan, sonra 50mglik şekerli suyu 5 dakikada içmemi söyledi sonrasında 1 saat sonra tekrar kan verdim bu kadar ama o 1 saat bekleyişte su ve yiyecek yasak.