Anonymous1 Cimcime30 bingo soft un üzerinde bebek olan yumuşatıcısı en güzel kokan kurutmadan sonra bile kalıyor kokusu
Talentedmom Cimcime30 ben yüzey temizleyici olarak domestosun çam kokulusunu ve asperaxun sarı ve pembe olanını kullanıyorum mutlaka biraz da beyaz sirke ekleyin
Mor-kelebek Cimcime30 bende uzun arayış sonunda bingo lovely konsantre kullanıyorum. Parfüm gibi kalıcı kokusu çok güzel. Ağır gelir diyorsan bingonun üstünde bebek resmi olan var resmen bebek bebek kokuyor oda çok güzel. Hemde boykot olmayan marka 🤗💕
Mor-kelebek Cimcime30 asperox aşk masalı 🌸 yüzey temizleyici olarak çok iyi kızlar annemlerin merdivenleri silerken ablada görmüştüm buram buram çiçek kokuyor 💕
myangelson Cimcime30 yumos amber çok güzel kokuyor. Bingo sensitive bebekli olan da çok güzel kokar ve kalıcı bu arada. Ama küçük şişesi. Parfüm kapsülleri var dokundukça koku yayıyor kıyafetlerden
Rhal Cimcime30 bingo soft hipoalerjenik mor olan üzerinde bebek fotoğrafı var harika kokuyor ve çok kalıcı. Yumoşları ben beğenmiyorum kokuları tuhaf ve kalıcı değiller.