Bicirik2025
İnanın söylediklerinizden fazlasını yapıyoruz. Dışarıda markette vb ödemeleri o yapıyor, benzincide fiş alıyor ne bileyim istedigi şeyi o seçiyor sepete o atıyor evde sofraya yardım ediyor kendince kaldırıyor, döküleni siliyor. Çekirdek aile yani ben eşim oğlum isek ne kadar tatlı anlatamam çok da güzel akıcı konuşuyor ancak işte kimseye gitmiyor. Sevmek istiyorlar doğal olarak direkt anne anne diye bana geliyor. Kuzeniyle oynuyor ya da başka bi akranıyla vb ama büyükleri istemiyor. Bize geldiklerinde de onlarla olmak istemiyor. Ben tepkilerden cok cok bunaldım bir de tek örnek diğer torunları çok samimi (kendi bakıyor kayınvalidem) hiç yabancılama vb olmadığından kimseye benimki yabani ve eleştiriye açık oluyor. Ya da her istedigini yaptırıyor sizi ele almış diyorlar ben sinir krizi geçireceğim artık. Bazen sorguluyorum işte kendimi her istedigini yapıyor muyum diye ama onlarla oturmak istemiyor ne yapayım? Ağlatınca hiç durmak istemeyecek diye bende odada oynarken eşlik edip sonra ayrılıyorum. Belki bu konuda hata yapıyorum ama yine ağlamasına dayanamamaktan değil iyice dellenip istemeyecek diye.
tahamommy akranlarıyla ya da başka durumlarda aslında iyi. Gayet oynuyor ama yabancı ve büyüklerle teması çok zor kuruyor ya da kurmuyor. Yani mesela markette merhaba der iyi misiniz der ne bileyim önündeki insana pardon geçebilir miyim der ama onlara takık gibi asla kendini sevdirmiyor
Ozgeliz yani artık psikolojimi size anlatamam kendimde hata arıyorum. Yani mutlaka yapmışımdır hata insanım fakat çocugum kimseyi sevmesin diye bir şey yapmadım. Benim eltimin oğlu da öyle ama tabi o kimseye batmadığından herkes sevebildiginden benimki sorunlu gibi görünüyor