MutluSema_ Kızlar 1 ağustosta düşük yaptım ve şuan yaşadığımı inanılmaz geliyor Hamile kaldığım tarihi de tahminen 19 agustos diye düşünüyorum umarım bu sağlıklı olurrr silik çizgi çıktı Sizce varmi kan versem mi yarın
Maya07 MutluSema_ MutluSema_ istersen ver ama iki gün bekleyip test yaparsan tekrar daha net belli olur
pcosluannik MutluSema_ canim 1 Ağustos da dusuk yaptıysan eski betan dusmemistir yeni bir gebelik olduğunu düşünmüyorum
Nesli664066 MutluSema_ beta sıforlanmadan gebe kalamazsınız betanız düşmediği için şuan pozitif cıkmış
MutluSema_ Maya07 Salı günü randevum vardı devlet hastanesin de şimdi hatırladim salıya bişey kalmadı gerçi beklerim kadın doğuma giderim 🥲
Maya07 pcosluannik aa pardon ben ona dikkat etmemişim dediğiniz doğru imkansız bişey ve de düşükten kürtaj dan sonra bu kadar hızlı hamile kalınması zaten sağlıklı olmaz diye biliyorum
pcosluannik Maya07 bende 31 ocak 2022 de kurtaj oldum 1 nisanda anca sıfırlandı ve adet gördüm yani 2 ayda anca sifirlandi
Maya07 pcosluannik ben 2024 aralıkta kürtajl oldum baya ara verdim dinlendirdim rahmi . Daha yeni 9 haftalığım
beyfun MutluSema_ düşükten sonra bir sy bekledinizmi hiç yoksa direk korunmadınızmı doktor da bana bekleme hiç dedi sormak istedim inşallah gönlünüzce olur
MutluSema_ beyfun adet görmeden bile gebe kalabilirsin dedi bana ama vücudumuz mümkün kılarsa sizin durumunuz nedir
tirinitii MutluSema_ aaaa e sen benden sonra düşük yapmıştım regl görmedin mi? Ben yeni regl oldum 6.günümdeyim. Bana doktor 1 reglden sonra korunmayabilirsin demişti. Ben bir regl daha beklicem hemen başlamıcam ya
MutluSema_ tirinitii kan testi yaptırdım zaten 0.874 çıktı bişey yok yani ani bir şekilde heyecanlandım benimde acele etmemem lazım 🥹
tirinitii MutluSema_ 4-6 hafta arasında olur dedi doktor benim tam 4.5 hafta sonra oldu senin de yakındır bence aman dikkat et korunun rahim daha iyileşmedi kötü sonuçlanmasın zaten düşük/kürtaj zor bi süreç🥺
beyfun MutluSema_ banada öyle dedi hatta kontrolede gittim betam da sıfırlanmış yani hiç beklemene gerek yok dedi bende beklemicem zaten nasip ne zamansa ozaman olur devam inşallah
Innerglow MutluSema_ bende 9 temmuzda düşüm yaptım 16 Ağustos ta oldum regli ama korunmak istemiyorum pıhtılaşma negatif çıktı genetik verdim ama 3 ay a çıkıcak onu beklemeyi düşünmüyorum zaten hemde olmuyor ha deyince