Nur1987 Merhabalar ben de kürtaj oldum 6 haftalık ikiz gebeydim maalesef gelişimleri durmuş.Şu an boşlukta hissediyorum kendimi çok ama çok üzgünüm 4 gün sonra hemen genetik test yaptırabilirmiyim özelde düşünüyorum tek kürtajla yaptıran var mı
meryys Nur1987 Başınız sağ olsun. Rabbim gönlünüze ferahlık versin. Haziranda 12+3de kürtaj oldum.Ben özelde trombofili paneline baktırdım pıhtılaşma icin. Genetik test vermekten vazgeçtim fetal dna sonucumuz şükür sağlıklı geldi. Genetik doktoruda fetal dna sonucuna göre yaptırın demişti.
Aaayseeert Nur1987 ben yaptırdım canım genetikte eşimin bazı kromozomların da farklılık çıktı bu yüzden kalbi durmuş olabilir dedi doktor ama ben 1 ay sonra falan yaptırdım
tahamommy Nur1987 bende ikizlerimi karnımda kaybetmiştim henüz almadan önce test verdim ama benim ondan önce bide boş gebeliğim vardı, siz yine de bi genetiğe randevu alın
Nesli664066 Nur1987 yaptıranilirsin geçmiş olsun bende 2 düşük yaptım genetiği test verdim 2 buçuk ayda çıktı pıhtılasmadan kaynaklıymış iğne kuşlanacagım
Nur1987 Aaayseeert teşekkürler size de Rabbim sabırlar versin inşallah tez vakitte bebeklerimize sağlıkla kavuşalım🌸
Aaayseeert Nur1987 inşallah sizin için de dua edeceğim inşallah bebişinizi sağ salim kucağınıza alırsınız en kısa zaman da 🫶
Miinikkuss Nur1987 çok geçmiş olsun normalde ilk gebeliklere bakmıyorlar tekrarlamasını bekliyorlar siz iki defa düşük yaptım diyebilirsiniz ilkini evde yaptım diğerini hastanede yaptım diyebilirsiniz o şartla bakabiliyorlar Çünkü iki düşükden sonra araştırıyorlar