ceydans 7+6 haftalık hamileyim rüyamda erkek bebek doğurdum hatta hiç düşünmediğimiz bir isim ile gördüm ismi ALAZ’dı zaten içimden erkek geçiyordu o olur diye ism veya cinsiyet gören oldu mu :)
feslegen_13 ceydans ben değilde cinsiyeti belli olmadan babası ikiz kız gördü 8 hafta filandı ama ikiz değilde kız olduğunu bildi
Burcg ceydans ben rüyamda bir erkek bebek görmüştüm hamile kaldıktan bir süre sonra ve erkek bebeğim olacak 🥰
Iremsel_ ceydans daha hamileliğimi öğrenmeden 2 gün önce rüyamda (ki hiç rüya görmem ) kız bebek gördüm sarışın yeşil gözlü sonra hamile olduğumu öğrendim hep kız gibi geliyordu şuan 19+5 deyiz kız bebiş bekliyoruz 🫠💖
Gulbahar34_ Ben de erkek bebek gördüm rüyamda henüz cinsiyeti belli değil baya açtım bezini pipisi vardı gerçekten erkek bebek bekliyoruz ☺️♥️
yenianneyenibaba1 Hamile olduğumu bilmeden bi hafta önce rüyamda erkek bebek gördüm adını Efe koymuştuk erkek bebeğe hamileyim ama ismini başka koyduk 😂
ceydans yenianneyenibaba1 hahahah 😅😅 aslında içten içe kız istiyorum çünkü bi oğlum var . Aşermeye bakarsak yine erkek Ndxjxndkdm bide hamile olduğunu bilmeden de erkek bebeğe hamile olduğunu gördüm sonra test yaptım hamile çıktım felan 😅
Ecece440 Ben de kız görmüştüm rüyamda. İlk çocuğumuz erkek. bunu kız istiyorduk tabi o yüzden mi rüyamda kız gördüm bilemiyorum ama tuttu valla😁🌸
3babylovep ceydans ilk kızımda böyle güzel mi güzel saçlı kipkirmiz dudaklı bir bebek gördüm kızım dogurdum tıpkı rüyamda gördüğüm gibiydi
S-nur1 Ben rüyamda kız bebek ve ismi ile gördüm ama bebişim erkek😂yani biraz da bilinçaltı bence bende tutmadı şahsen
Gecegunesi S-nur1 sizin yoruma gelene kadar , vay be rüyalar hep çıkmış dedim taaa ki okuyana kadar 🤭🤭🤭 bende erkek gördüm ve çarşamba doktora gideceğim bakalımmm ne olacak
ceydans S-nur1 Allah ne verirse tabi ama 2 yaşında bi oğlum var bir kızım olsun isterdim , şuan aşermelere bakarsak erkek gibi . Test yapmadan önce de rüyamda erkek bebek gördüm hamile olduğumu felan test yaptım hamileymşim 😅
Sevdece ceydans iki bebeğimde de cinsiyet gördük eşimle belli araliklarla. ikisi de rüyamızdaki gibiydi 💕
12245 ceydans ben oğlum olduğunu görmüştüm ilk gebelikte hatta nasıl doğrucagımıfa gördüm ama şuan gene hamileyim bir kız gördüm sonra erkek gördüm kafam karıştı gene
QueenBahar_ ceydans ya rüyalar bazı şeylerin habericisi bence kızımda hep kız gördüm oğluma gebe kaldığımda hep erkek görüyordum erkek olduğunu öğrendim ama hiç isim görmedim yalan olmasın 🥰
MerveLeo ceydans ben oğlumda hamileymen 4 5 aylık tombul saçlı bir bebek gördüm cinsiyeti anlamamıştım erkek oldu. Şimdi ki hamileliğimde 2 aylık bi kız çocuğu gördüm direk dedim kızımı gördüm diye
S-nur1 ceydans Allah gönlüne göre versin kuzum bende hamile olduğumu öğrendikten sonra erkek bebek emzirdim rüyamda hep demekki erkek diye belliymiş de isimli görünce acaba mı demiştim 😂😂