efnanhiraa oyku297 bekle biraz 9 haftaya kadar görenler var 8 haftada 9 cu haftada gören çok var kese boyu kac
laydaerd oyku297 bence başka bi doktora daha görün çıkan cebinden para olur en fazla ama emin olursun
esraozz Bence 9 haftaya kadar beklenebilir geç döllenme vs olabilir, benim öyleydi 8+2 de duydum kalp atışını bende. başka doktora görün mutlaka tek doktorla kalma bence canım
littlechick oyku297 benim doktorum 25 mm olduğunda duyulur demişti bekleyin biraz daha isterseniz 🙏🏻 benim 21 ken bile duyulmadı
Gnypyrz oyku297 bekle bence bende geç duydum 8haftaydı 10 haftaya kadar beklenmesı gerekıyor özele gittiysenız bide devlete gidin isterseniz
Duygu7665 Gnypyrz siz ne zaman duydunuz ben çok korkuyorum bende de aynı durum var sata göre 8+3 bebekler 7 haftalık dedi kesede sanki bozulmuş dedi ama bir hafta beklemek istedim inşallah duyarım
Duygu7665 Onu_beklerken öncesinde kaçınca haftada kontrol oldunuz ben 8+3 tüm duyulmadı bebekler 7 haftaydı
Gnypyrz Duygu7665 bende 9 haftaya yakındı 8+5ti galiba duydugumda özele gttıgım zaman 7haftalıktı bebek var kese var kalp atışı yoktu 1hafta sonra olmazsa kürtaj dedi 10gün sonra gittim çok az yeni atmaya başlar gibi duyduk alttan muanede doktorum var aspirin kullan 1hafta sonra gel oluşursa o zaman kesin olur dedi kullandm gittim net duyduk aspirini hayla kullanıyorum bebek gelısımı ıcın ıyı gelmıstı bebek aspirini
oyku297 Gnypyrz peki böyle kalp atışının geç duyulmasi bebek için olumsuz bir durum olabilir mi. Yani gebelik sağlıksız ilerler mi acaba bundan korkuyorum
Onu_beklerken Duygu7665 önceki gittiğimde keseyi gördü 4 haftalık falan dedi. Bebek oluşadabilir oluşmayadabilit dedi. Ama benim sata göre 5 haftalıktı. Sonrasında 7. Haftasıydı bebeğin kalbinin attığını ama dinlemek için küçük olduğunu söyledi ve geç döllenme dedi. 9 da artık duydum.