Gmzle Babymom8 masallah canım bende geçen cuma gitmiştim betam 851 çıktı ultrasonda bisey görünmedi bu cuma tekrar gtcem biraz korkuyorum 😒
Babymom8 Gmzle canım benden sana tavsiye bi 6 haftalık olmadan gitme derim gereksiz panik ve alttan kurcalıyolar resmen mahfettiler beni dış gebelik deyip yüreğimi ağzıma getirdiler bence bekle kanama falan yoksa tehlike zaten yoktur
Superisibeyza Babymom8 biz de aynıyız canım iletişimde kalalım mı süreçle ilgili kasık agrısı rahim ağrısı yasıyor musun sen de
cylnsoyu Bizde 38+1 erkek bebişim ♥️🥰👼🏻 eli kulağında bakalım sağlıcakla tüm annişler kucağımıza alalım çok heyecanlıyım bir an önce kavuşmak istiyorum bebeğime 🩵🫧🙏
Gmzle Babymom8 kanamam yok şükür cuma yada haftaya pazartesi gidicem o zamn 6 haftalık oluyor evet erken gitmek te çok kötü resmen stres yapıp duruyorum sadece kasiklarim da ağrı oluyor o da normal galiba
Babymom8 Superisibeyza bana da cuma günü yazdı doktorum 2 hafta sonra gel dedi ben devlete gütmiştim enfeksiyon var diye daha kendi doktorumla görüşemedik ama kalp atışı net duyulur 2 hafta sonra gel dedi
Babymom8 Superisibeyza tabiki bunlar olurmuş yoğun kanama ve dayanılmayacak bir ağrı yoksa herşey yolunda ben keseyi gördüm zar zor dış gebelik korkusu gitti bidahakine allahın izniyle kalp atışı duycax 💕🌸
Babymom8 Superisibeyza ben hamile kalmadan öncede gidiyodun vardı bende hatta nasıl hanile kaldım okadar enfeksiyonla şaşırdım 2. Denememizdi oldu şükür
Superisibeyza Babymom8 oh gözünüz aydın çok sevindim insan ne kadar seviniyor dimi bu akıntıdan kasık agrısından korkan pimpirik halimiz hep bişey olursa korkusundan
Superisibeyza Babymom8 evet benim de ilk ben de enf için öncesinde gitmiştim beyaz sulu akıntım olurdu sizin de öyle mi yine oluyor ıslak lik ortasında hafif beyazlık