Yelizmurat Merhaba! Kizlar 33 haftalik hamileyim. Mangalda tavuk yapmis bizimkiler ama markette alirken tavugu yikamana gerek yok demisler diye yikamadan yapmislar mangalda. Sizce yiyebilirmiyim kizlar koktu bikere.
Zeynpatak Yelizmurat emin ol disarda yediklerimizi de yikamiyolar . Sen yine de temkinli davran canin cektigi icin tadimlik ye sadece
SeydaBesir-nal Yelizmurat eger temiz oldugunu bildigin bi yerse ye cnm ama az pismis veya cig olmasin ona dikkat et
Arsmngmz Yelizmurat ye tabi bi iki tane nolcak sankii tavuk yıkanmaz bildiğimmm bakteri üretir daha cokk ben hiç yıkamadım yaparken çünkü mangal daha zararlı derler kömür oldugu için ama bi tane ye kokmus
Gnygns Yelizmurat aslında tavuk yıkanınca bakteri üretir yıkanmaması daha sağlıklıdır.maledef ben de yıkamadan pişiremeyenlerdenim😏
Bumptious Yelizmurat tavuk yıkanmaz zaten bakteri ürer yıkanmış tavukta evde yaparken de yıkamayın ..
Yelizmurat Valla kizlar koktu yemek zorunda kaldim. Insallah bise olmaz ya . Insanin icinde suphe kaliyo ama hangi yediklerimiz disardan temizki bide oyle dusunuo insan