nurludunyam Kızlar selamun aleyküm eski hesabi bulamadım çok değişmiş buralar :( 2018 den 2021 yılına kadar düzenli kullanıyordum burayı neyse konumuza donelim:) Oğlum 5.5 yaşında esim askeri personel yaklaşık 4 senedir Bebek düşünüyorduk lakin görevleri sağolsun cok da bir ise yaramadı bu düşünce aadhjssjjs Neyse son adet tarihim 25.07.2025 düzenli adet oluyordum her ay gümünde gelirdi maks 2 3 gün şaşardı günü esim yaklaşık 4 ay sonra geldi ve geri gitti 10 gün falan kalabildi burda su an yaklaşık 1 haftalık bir gecikmem var keskin belirtiler neydi ben unutmuşum gsjsjsjs yarin kan gereceğim aklima burası geldi kızlara bir sorayım dedim sizi seviyorum :*
selin079 nurludunyam merhabalar; göğüslerde hassasiyet, meme uçlarında renk değişikliği, mide bulantısı özellikle sabahları, alt karında dolgunluk hissi, kasık karın ve bel ağrısı, sık idrara çıkma, koku ve tat hassasiyeti, duygusal dalgalanmalar
tekrarken nurludunyam bende hiç belirti olmadı ama ağır grip geçirip serum için gittiğimde öğrenmiştim Göğüs bel kasık ağrısı oldu klasik adet belirtisi yani
Esma006 nurludunyam inşallah var ise hayırlısı ise gelsin sağlıkla gelsin göğüs ağrısı kasık ağrısı regl gecikmesi vardı bende
nurludunyam selin079 bu belirtiler bende regl zamani da hep oluyor canım o sebeple bilemedim herhalde Yarin sabaha kadar gelmezse gidip kan vereceğim direk
ogretmenannecik nurludunyam regl belirtileriyle aynı canım ben de regl olcam diye beklerken hamile olduğumu öğrendim 😍 inşallah hamilesindir Rabbim kucağını boş bırakmasın ❤️