Kyky Haftadayız bebeğim doğum kanalında erken doğma riski var. Biraz önce nasıl oldu anlamadım bile yere kapaklandım. Elimle refleksle yere dayandım ama sag tarafım balkondaki pimapen kısmına denk geldi. Belkısmım mı bacak kısmım mı anlayamadım bile. Bebek haraketleri normal, herhangi bir kanamada yok çok şükür ama endişeliyim. Başına böyle bişey gelen var mı?
Dupdurubirhayat Kyky 36 haftalık hamileyim ben de dün düştüm bebek hareketlerini hissedince gitmedim doktora
melsaanne Kyky bence bi doktora gidin burdan biz ne desek boş. Madem erken doğum riskiniz vs de var bebek strese girmiş olabilir mutlaka görünün
1sss Kyky 20. haftalarda düşmüştüm. Doktorum kanaman yoksa bebek hareket ediyorsa sıkıntı yok demişti. Karnınıza darbe almadıysanız endişe etmeyin bence, geçmiş olsun.
Kyky melsaanne doktorumada mesaj attım uzan bol su iç dinlen dedi ama içim rahat degil. Eşim işte henüz gelmedi. Daha önce iki kez düşük yaptım ondanda kaynaklı çok evham yapıyorum belki bilmiyorum. Eşimi bekliyorum.
melsaanne Kyky anladım umarım ters bir şey yoktur siz doktorunuzun dediklerini dikkate alın bebeğin hareketlerini vs de kontrol edin inşallah bir şey çıkmaz ❤️