Senem10 Arkadaşlar ben 33 haftalık hamileyim bebeğim sürekli baş aşağı sanki mideme falan baskı yapıyo bu hftalarda normal mi ilk gebeliğimde böyle olmamştıda birde bebeğim sürekli hıckırıyor özellikle geceleri hissediyorum hıckırmasını
edabolukbasi3- Senem10 3 haftadır benimki de baş aşağı mesaneme baskı yapıyor sürekli çişim varmış gibiydi döndü galiba artık öyle hissetmiyorum doğuma kadar sürekli dönüyorlar normal yani
tahamommy Senem10 baş aşağı olması ne gibi bir problem olabilir ki açılma olmayıp kanala girmedikten sonra, benim ki 28. Haftadan beri baş aşağı sıkıntı yaşamadım
sehergumus Senem10 bebeklerin başları vücutlarına göre daha ağır olur ve ağırlık merkezi baş kısmında olur. 32. Haftadan sonra genelde baş aşağı dönerler toto kısmı da yukarda olur. Bu kısım genelde kaburgalarınıza baskı yapar kafa kısmından çıkarak doğum başlar. Gayet normal bir durum yani. Hıçkırması da gayet normal
ddefnos Senem10 28.den beri baş aşağı pozisyonda çok zorluyor, ilk gebeligimde tersti bebek çok rahattım simdi egilmekte bile zorlanıyorum hickiriklari vajinamda hissediyorum ve ayakları yukarıda olduğu için kaburgalarimi tekmeliyor resmen
tahamommy Senem10 bebeğin pozisyon alması gayet normal, sancın ağrın sızın olmadığı sürece endişelenme, ara sıra baskı oluşabiliyor idrarın varmış gibi oluyor sürekli
Senem10 sehergumus teşekkür ederim sağolasın Allah razı olsun bir an korktum acıkcası erken doğum olurmu diye ilk gebeliğimde böyle yaşamamştım
Senem10 ddefnos bende cok zorlanıyorum eğilmek işkence hıckırıklarınıda net hissediyorum mide yanması şikayetim arttı ya Allah yardımcımz olsun