Miniminiminnos 6 sene kullanacağım bir oda yapmak istiyorum malum ikincisi geliyor fikirlerinizi bekliyorum
Ozgemlym Miniminiminnos kızım 1 yaşındaydı montessori aldık aldığım güne lanet ettim çok ama çok kullanışsızdı. Benim şansıma belki de.şuan 5.5 yaşında 5 ay önce ikea divan aldık çok keyifle kullanıyoruz. Montessori yerde olması sebebi ile çok kullanışsız geldi bana. İkea divan hemde ömürlüm gibi oldu kenarına da korkuluk aldık.
nevanur_srt Miniminiminnos bence normal tek kişilik bir baza bir dolap bir şifonyer alın uzun ömürlü kullanırsınız diğerleri kullanım açısından uzun süreli olmaz diye düşünüyorum ☺️ben kendi kızıma öyle yapacağım nasip olursa 🌸
esrayde Miniminiminnos kızım 4.5 yaşında bende yeni oda yapabildim ben baza almayı tercih ettim uzun yıllar kullanabilmesi açısından
Kabiyra00 Miniminiminnos baza en mantıklısı. Montessorinin çok kullanışlı olacağını düşünmüyorum. Bir de büyük çocuğunuz 10 yaşına gelmiş olacak. Tek kisilikten biraz geniş bir baza alıp yan tarafına korkuluk alıp takabilirsiniz.
Miniminiminnos Ozgemlym divan şeklinde bana cok saçma geliyor aslında ama yine de herkes kullanışlı diyor
Ozgemlym Miniminiminnos divan şeklinde kullanmıyoruz baya yatak modunda büyüdüğünde kendisi nasıl isterse arkadaşları falan geleceğinde divan haline getirir isterse ve çift kişilik hale gelmesi de büyüdüğünde rahat ettirecek diye düşünüyorum 😊 o nedenle böyle tercih ettik ve çekmeceleri de acayip geniş kullanışlı
Nihan87 Oğluma 4 yaşında baza aldım, montessori yatak o kadar çok yer kaplıyordu ki sinirim bozulmuştu, baza hem eşya topladı hem de daha güzel duruyor verdiğim en iyi karardı
Miniboy Miniminiminnos ikea da büyüyen yataklar var. Hem yerden yüksek değil hemde kademeli büyütmek güzel bir seçenek. Hem metal hem ahşap olanı var. Aşırı bir fiyatıda yok. Ordan şimdi ona hitap eden bir oda tasarlayıp büyüdükçe güncelleyebilirsiniz