Busradoga Selamlarr karın çizgileriniz belli oldu mu kaçıncı haftadasınız ? Ben 30+2 yim henüz çıkmadı ilk gebeliğimde sanki daha erken oluşmuştu tam hatırlamamakla beraber 🥲
Busradoga Nazli_3009 yani sonradan kayboluyor olsada ama olmaması garip geldi acaba olmayan başkaları varmı🥲
anneoluyorummm103 Busradoga bende hamile değilken bile vardı ince bir şekilde 20.haftalardan sonrada hafif kalınlaştı turuncumsu renkte koyu değil
NurAyse_nur Busradoga evet ama en belirgini kizimdaydi oglumda azdi bu seferki bebegimde erkek bunda suana kdr hic yok bazen aynada bakiyorum ama hala cikmadi 🤷🏻♀️
S-nss Busradoga o karın boyunca göbek deliği hizasında giden düz kahverengi çizgiyi diyorsanız 24. Hafta gibi oluşmaya başladı şuan baya koyu bir şekilde belli oluyor. 33+2
HumaBetul342 Busradoga ilk gebelikte benimde 3.aydan itibaren çıkmıştı bunda 30-31.haftalarda belirginleşti
tahamommy Busradoga benim 25. Haftada alt karında vardı 30 dan sonra üste çıkmaya başladı 😍 başkalarında gördüğümde hiç beğenmiyordum ama çok tatlı duruyormuş ya 🥹😍
Melllike Busradoga benim hemen renk değişimi olmuştu hamileliğimde. Doğum yapalı 1 sene oldu hala var geçmedi henüz 🤗