sinemmm38 birdenizanasii bende awox ile öğrndim gittim kan verdim çıkı çok erken tespit ettim. Awox sayesinde diger teslerle yaptım prodoctor days doctor hiç birinde cıkmadı bunda gördüm ama
birdenizanasii Nevagibi Son adet tarihlerim bu şekilde. Döngüm biraz fazla 10 Nisan 16 Mayıs 25 Haziran 30 temmuz
birdenizanasii Muhammedarasannesi Son adet tarihlerim bu şekilde. Döngüm biraz fazla 10 Nisan 16 Mayıs 25 Haziran 30 temmuz
ecedemirci birdenizanasii çizgi az da olsa var bu nedenle kanda çıkar ama değerin çok düşük gelir benimde öyleydi ve sonrasında 2 günde 1 gidip kan artışına bakılıyor belli bir rakama geldiğinde doktor keseyi görüyor ondan beklemen en iyisi
[silindi] birdenizanasii yumurtan ne zaman çatladı önemli olan o aslında ona göre kan ver bence ama 12 günü geçmiş olma ihtimali yüksek yani kanda cıkabilir hayırlı olsun canım 🤗
birdenizanasii Nevagibi yeni bir hamilelikte önce kanda mı belli olur yoksa idrar testinde mi. Kan daha garanti onu biliyorum ama ilk belli etme hangisinde oluyor ki