gunaymom pembelotus düşük değerle öğrendim ilk artış yüzde 54 şeklinde oldu 2. değerimde öyle sonra biranda yükselmeye başladı
hilal0100 pembelotus benimkide suan yuksek ihtimsl gec dollenme kanimi erken verdi. Adetten once 12 gun once kanimda cikmadi ama 10 gun geciktim ilk defa ve hamililik testi yaptim evde pozutif cikti adetten once verince cikmiyor yarin kan vericem karnimda adet olacakmisim gibi his var ama dedifim gibi ilk defa geciktim yarin vericem birgune cikicak sonuc senim nasil oldu
mavi123_ pembelotus benim ilk gebeliğim geç döllenme yedi. Ozamanlar hiç bilgim olmadığı için hiç beta takibi falan yaptırmamıştım. Sadece ilk kan testi verdiğimde 496 idi sonrada 2 hafta falan sonra ultrasona gittim ve ondan sonra herşey normaldi hatta ilerleyen haftalarda 2 hafta geriden gelmesini bile yakalamıştı. O geç döllenme şimdi 3 yaşında maşallah🥰🧿
Snowel Geç döllenme olduğunda kaset testte pozitif çıkıyor mu acaba?dün regl olmam gerekiyordu olmadım,ondan bir gün önce test yaptım negatifti bugün hala gelen giden yok
erguvan123 Snowel benmde geç döllenmeydi adet günü kaset testte pozitif çıkmıştı 3 sene önce. 2 günde bir artş oldu zaten betada
erguvan123 pembelotus rengl olmak gerekn gün yapmıştım. Normal kaset testle. Erken gebelik testylede yapsam 3 4 gün önce çıkarmış demekki diye düşünüyorm
pembelotus gunaymom bende regliden önce öğrendim üç betam düzenliydi son iki betam 2 katı artmadı bazen geç döllenmede bir iki değer düzensiz olabiliyormuş
pembelotus hilal0100 inşallah sonucunuz güzel olur ben regliden 2-3 gün önce öğrendim aslında betalarımda düzgündü tam regli günü yerleşme kanaması tarzı bişey oldu sonra son iki betam artış hızı düştü bu gün tekrar doktora gitcem geç döllenmede bazen böyle beta artışları düzensiz olup toparlaya bilirmiş