Eri canım benim 2,5 sene önce 0.69 geldi 28 yaşındaydım , bu sene yaptırdım 0.89 geldi , 1.1 geldi falan derken profesöre gitme kararı aldım daha sadece 2 ay denemiştik eşimle , ama ben o kadar bu rakamları kafaya takıp stres yapıyordum ki ilaç takviye doktor araştırmaları ile kafayı yiyecektim . Hemen vajinal muayene yaptı dr gayet güzel yumurtaların var korkma bu kadar sen hamile kalırsın bence dedi , 2 hafta sonra hamile olduğumu öğrendim . O bebişi 2,5 aylıkken kaybettik maalesef . Sonra bana dedi ki 3 ay tekrar dene kürtajdan sonra 1 adet geçir tekrar dene , 3 ay sonra tekrar hamile kaldım şuan yine hamileyim 26 haftalık . Ama bizi nerelere yollamadı ki yaşım da 31 , eşimin spermine baktı , genetiğe yolladı Romatoloji hematoloji her yere yolladı iyice araştırdı baktı bi sıkıntı yok sonra bana dedi ki sen bunu doğur 1 yaşındayken bi daha yap , amh tek başına bi anlam ifade etmez . Amh düşüktür ama eş spermi çok kalitelidir yada annenin yumurtası kalitelidir azdır ama , beslenme tarzı yaşam tarzı , bünye meselesi . Herkeste aynı seyretmez , kafanı rahat bırak keyfine bak demişti . Sizde takmayın bu kadar herşeyden önce nasip 🩷