Aselmina Nurrrrr 4ncu hafta oldu canım 5 ncı haftaya girecektim önce çok açık pembe geldi sonra kanamam oldu kız çocuklarında olur diyorlar ilk haftalar kanama kızım olacak 😍
Ezgisu Miniminicikkk canımm benim nasıl oldun inşallah iyisindir iyi Haberler ver şimdi gördüm çok endişelendim senin için 😞
Miniminicikkk Herkese minnettarım kızlar bazen yargılamak kolaydır neden buraya yazdım ciddiyetin farkındaydım ama eşim ikna değildi bişey olmaz yat uyu dedi hatta öğlenki bağırarak dedi yazıları görünce belki insaf eder dedim içtiğim o ilaç bende ağır bir baş dönmesesine sersemliğe sebep oluyor öyleki dışarda arabamız var kullanmaya cesaret edemedim ayağa kalkınca dönüyordum , ambulans geldi tabi şok oldu saatlerdir biri gidiyor biri geliyor doktorların Bebek iyi ama durum çok ciddi eşi rahim ağzını kapatmış 300 gebede bir oluyormuş ve anne Bebek için hayati bir durummuş şuan ne olucak bilmiyorum bildiğim şey dualarınız benim kurtuluşum dua edin sadece ve bebeğinize sarılarak o sizi duymasada sevdiğinizi sürekli fısıldayın yaşadığım şeyi günlerdir bir ben bir Allah bilir ölüyorum onun kalp sesini duyunca yeniden doğuyorum sonra yine ölüyorum ve yine doğuyorum ne kadar daha bu şekilde olucak bilmiyorum 😢😢😢
Merveprms Miniminicikkk Allah yardımcınız olsun sağ Salim sağlıkla kavuşun inşallah birbirinize inşallah zamanla yukarıya çıkar plesentan🙏🏻 Allah ın bebeklerimizi ve bizi korusun inşallah 🙏🏻
AZehraa Miniminicikkk inşallah bişey olmaz sag salim kucağına alıp büyütmeyi nasip eder inşallah Allah. Sakın olmak zorundayız inşallah bu günlerde geçecek
Aysesare Miniminicikkk umarım eşinde durumun ciddiyetine varmıştır... Allah yardımcın olsun moralini yüksek tut 🙏🙏
AZehraa Aynı benim gibi olmuşsun gerçekten. 22+2 haftalık hamilyim 26subat gece üçte kanamam oldu. Hemen gittim doktora acile bebek kalp atışı hareket solunum normal dedi Progesteron iğnesi vurdu. Yatış yapalım dedi yok dedik. Sabahında tekrar gittik detaylı ultrasona alındım baktılar eşinde bebekte kesede çok şükür bişey yoktu yine yatış verelim dediler ama yatisın amacı burda olsun olacaksa demek dedi doktor progestan hap verdi sabah akşam kullan dedi ara ara kırmızı geliyor ara ara kahverengi leke geliyor çok tedirginim çok korkuyorum bebek hareket ediyor şükürler olsun ama yine de korkuyorum
Bumptious Miniminicikkk olsun yazman iyi olmuş yazmasan ambulans çağırmayacaktın belki önemli olan bebeginin ve senin sağlığınız önce toparlan ondan sonra sorarsın eşine hesabını ama yüz verme vicdan yapsın biraz
AnneyizBizAnne Miniminicikkk ay canım ya yeni okudum çok üzüldüm allah yardımcın olsun sağ salim çıkın ins hastaneden duam seninle Rabbim şifa versin
ValideSultan Miniminicikkk taze kanama demek kırmızı kan yeniden başlayan kanama hasteneye gitmeni öneririm
omerhalis Miniminicikkk insaallah bi an once toparlarsin canim ikinizde iyi olursunuz insaallah dualarimiz seninle ve bebeginle ama esin cokk kotu bi insan bence gunah sorumsuzluk hepsii yanii
Minikeller92 Miniminicikkk çok sevindim senin adına bütün hasta hamilelelere şifa versin Allah’ım bizleride için ayırmasın herşeye yoluna girer inşallah bol bol istirahat su ve dua hakkımızda hayırlısı☺️🙌🏻